Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Holnap érettségizek, de...

Holnap érettségizek, de semmit nem tudok, mostmár késő bánat, szerintetek 0 tudással át lehet menni? Mi van akkor, ha olyan tételt, húzok, amiből semmit nem tudok? Eljátszam, hogy rosszul vagyok?

Figyelt kérdés
Ja, és hányszor lehet póttételt húzni? Én úgy hallottam, hogy ha mondjuk németből póttételt húzatnak velem, akkor a többiből (magyar, töri, biosz) már nem lehet... Igaz ez?
2010. jún. 17. 18:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a sok-sok bíztatást! :-) Kicsit megnyugodtam... :D

Igazából a nyelvtan, a biosz, meg a töri ami necces, de pl. a biosz tanárom mondta, hogy tesz majd fel végszükség esetén olyan kérdést, amiben benne van a válasz is. :D

Megírom, hogy mi volt majd... :-)

2010. jún. 17. 18:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Drukkolok!

Én is holnap érettségizem és csomó mindent nem tudok.Főleg bioszból meg nyelvtanból.

ááá de majdcsak összeszedünk mindketten egy kettest.=)

2010. jún. 17. 20:51
 13/18 A kérdező kommentje:

Remélem! :)

NEKED IS SOK SIKERT!!!! SZURKOLOK!!!! :-)

Majd írd meg, hogy hogyan sikerült. :)

2010. jún. 17. 20:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Na hogy ment?
2010. jún. 19. 00:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Na mi van olyan szarul ment hogy meghaltál vagy miért nem írod le?
2010. jún. 23. 13:18
 16/18 A kérdező kommentje:

sikerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüült :DDDDDDDDDDDDDDD

Olyan boldog vagyok, mikor kijöttem, nem tudtam, hogy sírjak e vagy nevessek... még nem bőgtem ki magam, de tuti fogok, annyira jó érzés... :)

Kihúztam a Bibliát, a Kohéziót, I. Szent Istvánt, németből a lopást húztam (egy német helyen vagyok, és ellopják a táskám, jelentsem be..), meg a Csládot. De ááá, segítettek mindenben, qrva rendesek voltak!!!!!!! Egyik legjobb napom volt a mai. :DDDDDDDDDDDDD

SÍROK :'D

2010. jún. 23. 17:51
 17/18 anonim ***** válasza:

dettó ugyanebben a szituban vagyok, én se tanultam semmit, de még a 4 év alatt se...GYŰLÖLTEM a magyart és a törit világ életemben,sose tudtam megérteni,mindig bukdácsoltam. A reál tárgyak az én világom,matekból és fizikából tök jó vagyok :)

remélem,én is átmegyek holnap!! Kedves

2012. jún. 24. 15:54
 18/18 anonim ***** válasza:
* kérdező,hány pontot kaptál a szóbelikre?
2012. jún. 24. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!