Holnap érettségizek, de semmit nem tudok, mostmár késő bánat, szerintetek 0 tudással át lehet menni? Mi van akkor, ha olyan tételt, húzok, amiből semmit nem tudok? Eljátszam, hogy rosszul vagyok?
Köszi szépen a sok-sok bíztatást! :-) Kicsit megnyugodtam... :D
Igazából a nyelvtan, a biosz, meg a töri ami necces, de pl. a biosz tanárom mondta, hogy tesz majd fel végszükség esetén olyan kérdést, amiben benne van a válasz is. :D
Megírom, hogy mi volt majd... :-)
Drukkolok!
Én is holnap érettségizem és csomó mindent nem tudok.Főleg bioszból meg nyelvtanból.
ááá de majdcsak összeszedünk mindketten egy kettest.=)
Remélem! :)
NEKED IS SOK SIKERT!!!! SZURKOLOK!!!! :-)
Majd írd meg, hogy hogyan sikerült. :)
sikerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüült :DDDDDDDDDDDDDDD
Olyan boldog vagyok, mikor kijöttem, nem tudtam, hogy sírjak e vagy nevessek... még nem bőgtem ki magam, de tuti fogok, annyira jó érzés... :)
Kihúztam a Bibliát, a Kohéziót, I. Szent Istvánt, németből a lopást húztam (egy német helyen vagyok, és ellopják a táskám, jelentsem be..), meg a Csládot. De ááá, segítettek mindenben, qrva rendesek voltak!!!!!!! Egyik legjobb napom volt a mai. :DDDDDDDDDDDDD
SÍROK :'D
dettó ugyanebben a szituban vagyok, én se tanultam semmit, de még a 4 év alatt se...GYŰLÖLTEM a magyart és a törit világ életemben,sose tudtam megérteni,mindig bukdácsoltam. A reál tárgyak az én világom,matekból és fizikából tök jó vagyok :)
remélem,én is átmegyek holnap!! Kedves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!