Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Holnap érettségizek, de...

Holnap érettségizek, de semmit nem tudok, mostmár késő bánat, szerintetek 0 tudással át lehet menni? Mi van akkor, ha olyan tételt, húzok, amiből semmit nem tudok? Eljátszam, hogy rosszul vagyok?

Figyelt kérdés
Ja, és hányszor lehet póttételt húzni? Én úgy hallottam, hogy ha mondjuk németből póttételt húzatnak velem, akkor a többiből (magyar, töri, biosz) már nem lehet... Igaz ez?
2010. jún. 17. 18:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
a németnek nincs köze a többihez..amúgy meg olvasgasd még azt ajánlom, vmi majd csak eszedbe jut, szólalj meg!Én is jövőhéten érettségizem, de csak föci, nem szeretem, nehéz is a szóbelije nekem és még 20at nem tudok, de nem adom fel
2010. jún. 17. 18:16
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi... én már elkönyveltem, hogy megbukom :(
2010. jún. 17. 18:16
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

2 éve érettségiztem. Minden tantárgyból lehet póttételt húzni és én sem tanultam semmit nyelvből :) Rámragadt az órán, majd előadsz valamit spontán... meg a tanárnő/tanárúr úgyis segíteni fog, ő sem akarja, hogy sokan megbukjanak nála, ne izgulj, és bízz magadban!

2010. jún. 17. 18:18
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszi, de nem tudok bízni, mert nem tanultam. :D

Nyelvtanból fogalmam sincs mi micsoda, töriről nem is beszélve...

2010. jún. 17. 18:20
 5/18 anonim ***** válasza:
Megbuktatni szerintem úgysem fognak. Szóbelin vagy 10 vagy 20 % a minimum (már nem emlékszem), amit teljesíteni kell, annyit meg simán elérsz, ha kinyitod a szádat. Valamit úgyis tudsz majd a témáról mondani. Olvasgasd csak, még nincs késő.
2010. jún. 17. 18:31
 6/18 anonim ***** válasza:

Én magyarból meg töriből úgy érettségiztem, hogy bele se néztem, azt se tudtam, milyen tételeink vannak. Töriből iszonyatos mákom volt, kihúztam az egyetlen tételt, amit tudtam (kora középkor gazdasági fejlődése, szügyhát, borona, háromnyomásos földművelés), így 100%-os 5-ös szóbelim lett, magyarból viszonyt olyat húztam, amiről fingom se volt (Csokonai szintézisteremtése wtf???) mégis össze tudtam kaparni egy 4est.

Ha már úgy tudsz csinálni, mintha tudnád, az félsiker! Sok szerencsét ;) Majd írj, hogy mi volt!

2010. jún. 17. 18:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég nehéz megbukni.

Mindig úgy van a sulikban, meg bukni is nehéz, de jó jegyet szerezni is.

4 év alatt csak ragadt rád annyi, hogy összehozz egy 2est.

De ha még erre is azt mondanád, hogy nem mert nem figyeltél órákon, lógtál stb. akkor sem buksz meg: ott van töriből atlasz, magyarból szöveggyűjtemény. Simán át fogsz menne, ne izgulj.

Sok sikert, én kedden szóbeliztem:)

2010. jún. 17. 18:35
 8/18 anonim ***** válasza:
attol h eljatszod h rosszul vagy nem fognak atengedni:D ha megvagnak, öszig lesz idöd tanulni... bar nyilvan nem fox
2010. jún. 17. 18:36
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyel, valamit csak összehozol. Lényeg, hogy beszélj folyamatosan, bízz magadban. Majd írd le az eredményt!
2010. jún. 17. 18:36
 10/18 anonim ***** válasza:
54%

töri: atlasz, hátul ott a sok évszám, abból a 10%kapásból megvan

magyar: kinyitod a szöveggyűjteményt, és ha vmi költőt húztál, akkor elemzed valamelyik versét (elég vmi hülyeséget bekamuzni), és így mondjuk 12perc irodalom, 3perc nyelvtannal pont jó vagy. Ha írót húztál és nem olvastad a könyvét akkor SZOPTAD! de sztem úgyse buksz meg, hacsak nem vagy gyp-s

na sok sikert, aztán írj h mi lett!

2010. jún. 17. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!