Állatorvosi vagy orvosi (SOTE)?
Tudnátok mesélni a két egyetemről? Próbáltam megnézni az órákat, de sotén nincs ilyen opció már és az állatorvosin meg úgy kell mazsolázni, mert ábécé szerint van.
Milyen a hangulata? Milyenek általában a hallgatók és az oktatók? Szerettek oda járni? Kicsit mesélnétek róla?
Szerintetek melyiket érdemes tanulnom?
Az állatorvosi mindig érdekelt, megvan vele a történetem, viszont a szüleim elbizonytalnítanak. Kb. 10 nap van sorrendet módosítani és nem akarok rosszul választani. (Állatorvosi van első helyen, de a kedvükért februárban beírtam az orvosit is.)
Az orvosi ellen az is szól, hogy nem vagyok túlzottan emberbarát, nehezen jövök ki másokkal és félek, hogy túl empatikus sem vagyok. Ugyanakkor tudom, hogy állatorvosin is kell tudni az emberekkel bánni. Ezek miatt nagyon félek tőlük.
A másik a hullák közelsége, nem nagyon viselem jól az emberi holttestek látványát. Volt már olyan, aki erre rá tudta szoktatni magát?
Nos, a saját kutyám testét nem tudtam nézni, azt letarva hoztuk haza az állatorvostól és amikor temettük sem tudtam nézni, csak úgy, hogy be volt bugyolálva a pokrócába.
Más állat hullája annyira nem szokott zavarni. Persze sajnálom, amikor látom, hogy ott fekszik holtan, de nem görcsölök be tőle annyira.
Az állatorvosi előkészítőjén sajnos nem voltam. Annyira durva volt? Milyen kutyát boncoltak? :O
454 pontom van.
Hát erre nehéz válaszolni.
Én orvosira járok (nem SOTE), de soha még csak meg sem fordult a fejemben, hogy állatorvosira kellene járnom, így számomra egyértelmű lenne a döntést. Téged viszont nem ismerlek, de ebből a rövid leírásból nekem úgy tűnik, hogy az állatorvosi az, amit szívesen csinálnál. És ha ez így van, akkor ne hagyd, hogy bárki is lebeszéljen róla.
Gondolom nem véletlen hogy az állatorvosit írtad be először amikor jelentkezni kellett. Ne hagyd hogy más hozza meg ezt a döntést. Illetve ezt az utolsó pillanatban lévő sorrend változtatást meg is banhatod később,amikor már nem tudsz mit csinálni . Szerintem ha eddig kitartottál emellett , akkor ne varialj
Egyébként gratulálok a pontszámodhoz, szép eredmény! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!