Továbbtanuláshoz, ha küldöm át az irataimat, hogy szólítsam meg az iskolát, mit írjak le?
Pécsi Tudományegyetemről volna szó. Postán már feladtam a levelet az iratokkal.
Most jönne az e-mail. Azt is bele kell írni gondolom, hogy melyik városban lévő szakra pályáztál/pályázol.
Mivel nem tudod kinek írsz ezért: Tisztelt Cím!
Ha személyszerint tudod kinek akkor: Tisztelt XY!. Ha már találkoztatok személyesen és többször is leveleztetek akkor pl. Kedves, Krisztina!
Úgy hiszem nem voltam világos. Nem a megszólításról van szó, hanem, hogy mit tartalmazzon az e-mail.
Tisztelt Pécsi Tudományegyetem!
... küldöm irataimat, ami az alábbiakat tartalmazza: anyakönyvi kivonat, személyi igazolvány stb.
Így gondoltam. Csak kicsit ki kéne bővíteni, meg beleírni, hogy hová is pályázok.
Jelentkeztem a diplomás ápoló szakra. A neten írta, hogy miket kell postán elküldeni, és ugyan ezek e-mailen keresztül is.
Írok nekik e-mailt a csatolandó fájlokkal, akkor nem lehet üres a levél. Valami szöveg is kellene bele.
És nem tudom, hogy miket kellene beleírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!