Honnan szerezzek motivációt a továbbtanuláshoz?
1 év múlva érettségizem és még mindig fogalmam sincs, hogy hova menjek tovább.
Egyszerűen semmi nem érdekel és még ahhoz sincs motivációm, hogy gondolkodjak azon, hogy hova tovább.
Egyedül a filmek, újságírás téma érdekel, de ez meg nem annyira elterjedt és egyszerű, engem pedig nem érdekel annyira a jövőm, hogy komolyabban ráfeküdjek.
Egyáltalán nem tud megijeszteni a tudat, hogy honnan lesz pénzem és igazából ez az ami megijeszt...
Mivel gimibe járok, ezért csak egy érettségim lesz, ami nem sok minden.
Szerezz nyári munkát, pl. sétálj be mondjuk hangstúdióba, újság szerkesztőségbe, vagy például a szüleid munkahelyére, hogy szeretnél gyakornokoskodni. Ergo ingyen dolgozni. Így meglátod, hogy érdekel-e tényleg ez a vonal.
Vagy végezz el egy fotós tanfolyamot! Én elvégeztem egyet, mert érdekelt a fotózás és csak pozitív tapasztalataim vannak. Új embereket ismersz meg és a fotózás egy olyan skill, ami egyszerűen mindig jól jön, még akkor is, ha nem a filmiparban vagy újságírásban mennél tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!