MOst végeztem el az okj-s idegenforgalmi szakmenedzser képzést. Kaptam egy bizonyítvány. De túl kemény a támlája, hogy kitöröljem vele a s_ggem. LEírná valaki pontosan, hogy kell?

Talán kényszerítettek rá, hogy ezt válaszd? Szerintem nem! Akkor meg ne háborogj!
Amúgy vágd 4 részre a támláját és akkor már fel is dughatod magadnak! :D
Nem vagyok felháborodva. Csak kiváncsi voltam mit gondoltok erről az egészről. Mindenki társítson hozzá azt amit akar. Véljétek iróniának, kétségbeesésnek, tanácstalanságnak, közönynek. Nem az számít amit én gondolok azt úgy se tudjátok meg. Az számít ami benned manifesztálódik ezzel kapocslatban, amit ébreszt benned. Függetlenül attól a ténytől, hogy egy olyan szakmát szereztünk (szerintem beszélhetek többes számban) aminek inkább lélektani megnyugtató ereje van, hogy na van egy szakmám, ami nem varrónő vagy kőmíves (ami a magyar sztereotípiákból adódóan lenézendő, holott az az igazi alkotás) minthogy lenne kézzelfogható értéke.
Nyugodtan tessék elvonatkoztatni. Offoljatok! Várom a további gondolatokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!