Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » MOst végeztem el az okj-s...

MOst végeztem el az okj-s idegenforgalmi szakmenedzser képzést. Kaptam egy bizonyítvány. De túl kemény a támlája, hogy kitöröljem vele a s_ggem. LEírná valaki pontosan, hogy kell?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 23:50
1 2
 1/11 anonim válasza:
52%
Te szegény :D Őszinte részvétem, hasonló cipőben járok.
2010. jún. 16. 23:57
 2/11 A kérdező kommentje:
tényleg? De így kitolni az emberrel, pedig mindneki mondta, hogy ez arra jó. Átvertek :(
2010. jún. 17. 00:00
 3/11 anonim válasza:
mindenkit.. sz.rt se ér.
2010. jún. 17. 00:07
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem a problámádat. Megkaptad a bizonyítványodat? Ez jól jön még az önéletrajzba. Amúgy nem a papír számít, hanem a hozzáállásod a dolgokhoz
2010. jún. 17. 00:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudtad, hogy seggtörlésre lesz jó akkor minek végezted el?
2010. jún. 17. 00:15
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Ez az, nem a papír számít, hanem a hozzáállásod! Ha valamit nagyon akarsz, akkor sikerülni fog! Ne add fel, töröld ki vele a segged!
2010. jún. 17. 00:37
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
Meg is érdemled. Tudhattad előre, hogy mire lesz jó, de Te elpocsékoltál egy szakképesítést, amit az állam finanszírozott neked. Röhej, hogy még játszod a felháborodottat...
2010. jún. 17. 07:08
 8/11 anonim ***** válasza:
54%

Talán kényszerítettek rá, hogy ezt válaszd? Szerintem nem! Akkor meg ne háborogj!

Amúgy vágd 4 részre a támláját és akkor már fel is dughatod magadnak! :D

2010. jún. 17. 11:11
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem vagyok felháborodva. Csak kiváncsi voltam mit gondoltok erről az egészről. Mindenki társítson hozzá azt amit akar. Véljétek iróniának, kétségbeesésnek, tanácstalanságnak, közönynek. Nem az számít amit én gondolok azt úgy se tudjátok meg. Az számít ami benned manifesztálódik ezzel kapocslatban, amit ébreszt benned. Függetlenül attól a ténytől, hogy egy olyan szakmát szereztünk (szerintem beszélhetek többes számban) aminek inkább lélektani megnyugtató ereje van, hogy na van egy szakmám, ami nem varrónő vagy kőmíves (ami a magyar sztereotípiákból adódóan lenézendő, holott az az igazi alkotás) minthogy lenne kézzelfogható értéke.

Nyugodtan tessék elvonatkoztatni. Offoljatok! Várom a további gondolatokat!

2010. jún. 17. 15:26
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
Próbálok elvonatkoztatni, de nem megy. Miért most derült ki számodra, hogy TE nem tudsz mit kezdeni ezzel a képesítéssel? Ha meg már menet közben rájöttél, akkor miért csináltad végig, miért nem mentél el varrónőnek vagy kőművesnek? Csak volt valami célod, elképzelésed, hogy mihez kezdesz majd a saját életeddel, amiért elvégezted ezt a képzést? Biztos nem az, hogy utána kitörölhesd vele... tudod, ez amolyan farral való hozzáállás a munkához. Nem sajnállak, magadnak köszönheted.
2010. jún. 17. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!