Idén érettségiztem középszinten, ma kaptam meg, szerintetek jók lettek az eredmények?
Magyar: 45%
Matematika: 33%
Történelem: 66% - szóbeli dicséret
Angol: 60%
Informatika: 69% - szóbeli dicséret
Informatika ismeretek: 60% - szóbeli dicséret
Műszaki egyetem a cél!
Azt írtad hogy műszaki egyetem a cél, de melyik? Mert ha "A Műszaki egyetem" akkor ez oda igencsak kevés ha az alapokkal nem vagy eléggé tisztában, márpedig 33% elég kevés, sőt... nem beszólásból de az első részből 23 pont úgy hozható hogy az érettségire készül az ember 3 órát. (anno matektanáromnál meg kellett írni általánosban az érettségit, és aki kicsit is értette hogy mi van a 25-30 pontot kihozta).
Az egyetemek ilyen érettségivel felejtősek, inkább okj-t csinálj.
Rendszergazda, hálózat üzemeltető lehetsz okj-val is. Nyilván nem lesz annyi a fizetésed, mint egy diplomásnak (hanem nagyon kevés lesz), de el fogsz tudni helyezkedni.
Programozás viszont felejtős, mert okj-k sajnos nem adnak olyan tudást, amivel munkába lehetne állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!