Idén érettségiztem középszinten, ma kaptam meg, szerintetek jók lettek az eredmények?
Magyar: 45%
Matematika: 33%
Történelem: 66% - szóbeli dicséret
Angol: 60%
Informatika: 69% - szóbeli dicséret
Informatika ismeretek: 60% - szóbeli dicséret
Műszaki egyetem a cél!
Ahhoz nagyon gyenge.
Nekem minden 60% felett volt,info,angol és magyar 80 felett ráadásul,mégis kétes hogy felvesznek informatika szakra ami minimum pontos (280) csak mert minden évben kettes hármas voltam. (Csak aludni jártam be,mivel szó szerint nulla tanulással is ötösöket írtam az eszem miatt,viszont a rengeteg házifeladat és órai munka egyessel le is rontották... Matekból feleltem a kettesért úgy hogy előtte alkalmazott matekról dumáltam a tanárral amit egyetem végén tanult ő is... :D )
Szóval ilyen érettségihez neked egy erős hármas kell mindenből hogy a minimum 280 meglegyen neked is
műszaki egyetemre 33%-os matek és 69%-os infó? Huu te nagyon hamar el fogsz vérezni, sajnálom.
Gondolom ezek középszintűek. Még emelten is elég gyengécske lenne műszaki egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!