Szerintetek váltsak iskolát?
Voltam ilyen helyzetben. Én biztos voltam abban, hogy nem velem volt a baj, mert az egyesületben, ahol sportoltam, kijöttem mindenkivel és könnyen barátkoztam, csak az osztályom szívózott velem, annak meg semmi értelme nem volt úgy. Szép emlékeket akartam a sulis éveimről, így váltottam. Nem bántam meg, klassz kis csapat lettünk a másik osztályommal.
Vannak viszont olyan gyerekek, akiknek a személyisége olyan, hogy amíg nem változtatnak magukon, nem fognak semmilyen közösségbe beilleni. Nekik nem segít az iskolaváltás sem, van nem egy olyan ismerősöm, akit már a 2.-3. suliba viszik, mert mindenhol van valami balhéja, kirekesztik, csúfolják, mert olyan magának való és arrogáns -sajnos a szülei mentalitása miatt.
Ezt neked kell eldöntened.
Ha az osztály rossz, de a tanárokat szereted, esetleg még opció lehet átkérni magad az évfolyamodon a másik osztályba/osztályok egyikébe. Tőlünk is jöttek át magyar-töri tagozatos osztályból matek-angolra, mert jobb volt a közösség és mert összebalhéztak a saját osztályukkal. Felzárkózni kicsit meredek volt, de jobban jártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!