Az az igazság, hogy kilencedikes vagyok és szörnyen érzem magam az új iskolában. Annyira, hogy teljesen kivannak az idegeim és emiatt sokszor megbetegszem. Viszont a szomszéd városba be tudnék járni, de ott nem ismerek senkit és nem tudom, hogy mennyire terhelne le a vonatozás.
Szerintetek átmenjek félévkor vagy várjam meg az év végét, hátha javul a helyzet?
2017. dec. 28. 21:22
1/5 anonim válasza:
Mért érzed magad szörnyen, nincs-e senki, akivel jóban vagy, milyen messze van a szomszéd város, milyen gyakran mennek oda vonatok, mi javasolnak a szüleid?
2017. dec. 28. 21:33
2/5 A kérdező kommentje:
Az új osztályomban csak olyanokat ismertem régebben, akikkel mindig rosszban voltam és ők folyton rossz híremet keltik. A szomszéd város elég közel van (20-25km) és jó a közlekedés. Viszont a szüleimmel nem mertem még beszélni erről, de ők is észrevették, hogy valami nincs rendben.
2017. dec. 28. 21:41
3/5 anonim válasza:
Indokolt a környezetváltozás, fölösleges év végéig húzni az időt. Ennyi vonatozás nem megterhelő. Most az ünnepek alatt alkalmas az idő a megbeszélésre, és a következő félévet már az új iskolában kezdheted, ha ott van hely. Azért nem ártana előtte tájékozódni, hogy az jó hely-e.
2017. dec. 28. 22:08
4/5 A kérdező kommentje:
A szomszéd városban három gimnázium van:
1. Nincs hely és nem hallottam jó dolgokat az iskoláról.
2. Egy nagyon jó iskola, a tanárok jól tanítanak, a vasút ehhez van a legközelebb. Viszont itt kilencedikben tanulnak bioszt, kémiát nem, az én iskolákban meg pont fordítva
3. Kb ugyan azokat a tantárgyakat tanítják, nekem nagyon tetszik, szép az épület. Viszont itt csak három testnevelés óra van egy héten és kettőt valahogyan máshogyan kötelező kiváltani.
2017. dec. 28. 22:21
5/5 anonim válasza:
Hát, akkor itt a 2., 3. játszik. Meg kell érdeklődni, hogy van-e hely. Bioszból lehet, hogy levizsgáztatnak, de lehet, hogy eltekintenek tőle. A tesit csak meg tudod valahogy oldani úgy, ahogy a többiek is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!