Mérnök hallgatók miert ilyen arrogánsak és miert panaszkodnak ennyit?
Oké, akkor még én is hülye vagyok:)
Kár, hogy nem látszik a neved, kiderülne.
A mérnöki szakok nehezek nagy kibikási rátával és ennek ellenére nagyon egyszerű bejutni. Pl.: 365 pontos BME mérnökinformatikához nem kell megerőlteni magadat, de a te esetedben egy 400 valamennyi ponthatáros orvosi képzésnél már a felvételi is megszűri a társaságot.
Ezért lehet, hogy kicsivel többen rinyálnak a mérnöki szakokon. Lehet több a nem oda illő ember.
Minden szakkal kapcsolatban rengeteg meme van.
Amúgy az orvosnak és jogásznak tanulók is arrogánsak. Minden szak, aminél rengeteget kell tanulni és nagy fizetés várható a végén tele van arrogáns emberekkel, akik lenézik a többi szakot. (Persze ez nem mindenkire igaz)
sztem több összetevője van:
-a mérnök szakokról könnyű kihullani, és ez frusztrálhatja őket
-nem akarok bunkó lenni, de azt látom, h a mérnökök többsége amennyire jó reál dolgokból, annyira gyenge ÁLTALÁBAN érzelmi, nyelvi, vagy humán dolgokban
-az első okból következik az, hogy (mint az orvosoknál) ,h meg vannak róla győződve ,h mindenhez is értenek, hiszen nehéz volt elvégezni a szakjukat..valójában én nem látok nagy különbséget egy bölcsész és egy mérnök között, másban jók ,ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!