Egyetemisták ti mennyi pénzből éltek meg?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve, mert hiába dolgoztam rengeteget, hogy jobbak legyenek az életkörülményeim, ne kelljen diákhitelt felvennem csúszok egy teljes évet. Persze a keresett összeget már elköltöttem a megélhetéseim fedezésére. Van diákhitel1-em, diákhitel2-őm. Kollégiumot nem kapok. Nagyon el vagyok keseredve, nem tudom hogy mit csinálhatnék.2018. jún. 12. 01:50
1/7 anonim válasza:
Heti 15 ezer + havi albérlet ár. Néha több, mert szeretek főzőcskézni. A hús drága.
2/7 anonim válasza:
Nekem is kb heti 15000 kajára, 25000 kolira, 10000 utazásra. Nekem semmit nem segítettek a szüleim,mert nincsenek. A munka helyett az ösztöndíjra hajtottam, van nekem is diákhitelem, de már végeztem. Úgy számoltam 10 év alatt kifizetem kb. 15000/hó törlesztővel. Ne keseredj el, gondolj arra, ha elvégzed esélyed lesz egy jobb életre és büszke lehetsz magadra, amiért ezt egyedül végig csináltad!
3/7 anonim válasza:
az milyen luxos koli lehet hogy heti 25e be krrül
4/7 anonim válasza:
Második vagyok, nyílván az utazást és a kolit 1 hónapra írtam. Bár Pesten vannak olyan magán kolik, ahol ennyiért lehet szobát bérelni. Szerencsére én vidéki egyetemen tanultam.
5/7 anonim válasza:
utazás :havi 11450 ft. koli: havi 11000 ft Kaja: havi 12000 ft
6/7 anonim válasza:
Havi 36 a nyufitól, 27 az egyetemtől. lakhatás 25/hó, utazás kb 6000
7/7 A kérdező kommentje:
Mi az a nyufi? Ösztöndíj? Köszi mindenkinek! Kitartás nektek is!
2018. jún. 13. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!