Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ma szóbeli érettségi, mivel...

Ma szóbeli érettségi, mivel nyugtassam magam?

Figyelt kérdés
Aludtam 4 órát, és nagyon ideges vagyok. Félek a bizottságtól, hisz nem az én tanáraim.
2018. jún. 8. 05:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hogy ment?
2018. jún. 8. 23:51
 12/14 anonim ***** válasza:
17%
Látom voltak itt lepontozások (Ez is le lesz :D ) Csak sajnálni tudom akkor őket, hogy olyan nyomorékok, hogy az érettségi szóbelin csak félnek, és mindent elfelejtenek :D. Mikor ezt a biológia tanárom is mesélte, és biosz emelten voltam :D . Az agy bekapcsol a stresszhelyzetben, és jobban koncentrál. De mindegy, látom sok a fogyatékos :D. Erről dokumentumfilm is volt, ha veszélyben vagy, akkor is jobban működik az agyat. Azért, hogy túléld. Na mindegy, sok sikert a szopásban a többinek ;)
2018. jún. 9. 10:51
 13/14 anonim válasza:
Miért kell valakit azért lenyomorékozni meg fogyatékosozni mert izgul az érettségitől? Nem értem..
2018. jún. 9. 15:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

12# Oké, de ez nem alapműveltség.

Én is oda mehetnék random emberekhez az utcán és el szólhatnám magamat, hogy " Áhhh mennyi itt a fogyatékos, senki sem tudja mi az a dinamikus programozás!"

2018. jún. 9. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!