Ma szóbeli érettségi, mivel nyugtassam magam?
Figyelt kérdés
Aludtam 4 órát, és nagyon ideges vagyok. Félek a bizottságtól, hisz nem az én tanáraim.2018. jún. 8. 05:57
1/14 anonim válasza:
Lesz, ami lesz, meghalni nem fogsz, nem a világvége az sem, ha nem sikerül, mert mindig van újabb lehetőség.
2/14 anonim válasza:
Nyugodtan, ne siess... próbáld a legjobbat kihozni, nem kell izgulni max 1 év múlva újra próbálod
3/14 anonim válasza:
Ne aggódj, aki eljutott a szóbeliig azt csak akkor buktatják ha tényleg meg se tud szólalni. Ha becsülettel készültél, nem lehet semmi baj:-)
4/14 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy milyen sokat tanultál rá. Meg hogy azért a többség csak átmegy.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak már olyan hányingerem van... :(?
2018. jún. 8. 07:30
6/14 anonim válasza:
A bizottságok általában aranyosak :) Nálunk volt,aki kihúzta a legnehezebb témakörök egyikét,nem is készült az érettségire,erre a témakörre meg főleg nem. Néhány pontot összekapart a tanárok kérdésével,a tétel másik része jól ment neki. De azt mondta,hogy kedvesek voltak,sokat beszélgettek :)
Ehhez képest,ha te készültél rendesen,és egy kicsit is értesz a dologhoz,akkor biztosan téged is örömmel fognak venni,hisz örülnek ha sok okosságot mondasz! :)
7/14 anonim válasza:
Én is ma megyek :) Te is informatika emelt?
8/14 anonim válasza:
Én most érten haza emeltről. Nagyon kedvesek és aranyosak voltam a viszgáztatók, jó volt a hangulat. Nem kell félni, ha tanultàl ùgyis előjönnek az emlékek az éles helyzetekben, es is a "túlélő ösztön". Izgulsz, a szervezet úgy fogja fel,hogy veszélyben vagy, ezért "bekapcsol az agyad". Nem hiába vannak olyan sportolók is, akik a nyomás alatt a legjobbak. (De ez nyilván emberfüggő)
9/14 anonim válasza:
Aranyosak voltak a viszgáztatók**
10/14 anonim válasza:
Azzal,hogyha izgulsz semmivel sem lesz jobb. Próbálj a feladatra koncentrálni és rögtön elfelejted. Végső esetben pedig megpróbálod legközelebb.Drukkolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!