Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon izgulok, hogyan hozzam...

Nagyon izgulok, hogyan hozzam ki a maxot magamból emelt érettségin?

Figyelt kérdés

Van olyan sajnos amit nem tudok(nem egy két dolog), hogy tudnám feltornázni a maximumra, pénteken vizsga.

Egyfolytában azon jár az agyam, hogy olyat húzok amit nem tudok, és póttételt kell húznom. És a pótot sem fogom tudni, mert van hiányosságom. Tanulok még most is, nem arról van szó. Emelt szóbelin van, hogy nem adják meg a minimum pontot, és meghúznak?

2018. jún. 6. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
16%
Egy erős kotyogós kávé és egy pici csík kokain segít. (92%-os előrehozott emelt angollal mondom ezt)
2018. jún. 6. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
A vizsgáztató tanárok segítenek, nekem azt mondta anno a tanárom, hogy általában a minimumpontot kiszedik a diákból, ha kitudják. Sok sikert!
2018. jún. 7. 00:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan így érzek. Van egy jó pár tétel, amiről szerintem alig tudok valamit. Én ma megyek szóbelizni, dehát majd kiderül.

Sok sikert kívánok. :)

2018. jún. 7. 00:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
miből vizsgázol? sok sikert egyébként!!
2018. jún. 7. 01:11
 5/5 anonim ***** válasza:
40%
Hallgat, mint szar a fűben.
2018. jún. 8. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!