Megbukok matekbol. Mit csinaljak?
21/38 A kérdező kommentje:
Ma gyakoroltunk oran. 45 perc alatt 2 db feladatott tudott elmagyarazni es levezetni. A tobbiek felvilagositottak hogy az egyik feladatnal nem ugy vezette le ahogy tanultuk hanem sokkal bonyolultabban ezert szoltam is neki hogy ezt eddig nem igy tanultuk. Ugyhogy az egyik feladatot 2x vezette le ahelyett hogy inkabb foglalkoztunk volna a tobbi fajta feladattal
22/38 A kérdező kommentje:
Nekem ez a 2 feladat volt egy A/4es lap:D
23/38 A kérdező kommentje:
Egyebkent azt mondta hogy ha a holnapi dogam nem sikerul akkor meg hetfon van eselyem egyet irni
De kö*sög ez a tanár, nem? Még ad lehetőséget hétfőn is javítani.
Gondolom nem véletlenül volt szükség arra, hogy részletesen elmagyarázza. Van egy tanárom, aki az egész éves anyagot el tudná neked mondani 10 percben. Abból biztos sokat értenél...
2018. jún. 6. 16:49
Pedig muszáj lesz megtanulnod.
"egyik feladatnal nem ugy vezette le ahogy tanultuk hanem sokkal bonyolultabban ezert szoltam is neki hogy ezt eddig nem igy tanultuk. Ugyhogy az egyik feladatot 2x vezette le ahelyett hogy inkabb foglalkoztunk volna a tobbi fajta feladattal"
Nem értelek. Mit vártál akkor? Ebből nekem az jön le, hogy egy teljesen normális tanárról van szó, aki nem csak annyit mond hogy "Nem érdekel hogy eddig máshogy tanultátok, mostantól így kell megoldani", hanem a másik tanult módon is levezette.
Hétfőig meg simán megtanulod ezeket. Nem olyan sok anyag ez. Főiskolán 1 hónap alatt több anyagot adnak le, mint amit leírtál, mégis meg tudja szinte mindenki tanulni. Bontsd szét az anyagot több kisebb részre és tűzd ki célul hogy pl. minden nap 1-1 részt megtanulsz belőle.
2018. jún. 6. 17:36
26/38 A kérdező kommentje:
Mit nem lehet ezen erteni? Egesz evben a tanar tok mashogy vezette le azt az anyagot. Ma pedig nekunk egy sokkal bonyolultabb modon mutatta, ahogy meg a tobbiek se tanultak.
Jó, de attól, hogy itt panaszkodsz, még nem fogod megtanulni. Vagy csak azt akarod, hogy megsajnáljunk és együtt szidjuk a tanárt? Attól nem mész át.
2018. jún. 6. 20:41
28/38 A kérdező kommentje:
Nincs annyi idom hogy tobb kisebb reszre bontsam az anyagokat:D egyebkent meg még jo hogy megengedi hogy hetfon irjunk ha esetleg nem sikerul. Mast nem is nagyon csinalhatna. Szerintem o is ugy van vele hogy probalkozzunk ameddig csak akarunk mert ugyse fog sikerulni. Meg talan ha elerem is a kettest akkor sem. Volt mar olyan hogy a kettest ero dolgozatomra egyest irt. Mert elvileg en nem ugy vezettem le a feladatot ahogyan tanultuk hanem egy masik modszerrel viszont a vegeredmeny ugyanugy kijott jora. Osztalytarsam meg csak a vegeredmenyt irta le az enyemrol. Hat az ove kettes lett az enyem meg egyes es csak azutan irta at az enyemet is kettesre miutan szo szerint sirtam neki es az osztalytarsam dolgozatara hivatkoztam
29/38 A kérdező kommentje:
Nem panaszkodni akartam csak feltettem egy kerdest aztan ez lett belole:D
Mi a baj azzal, ha másik levezetést is mutat?
2018. jún. 6. 21:37
Kapcsolódó kérdések: