Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megbukok matekbol. Mit csinaljak?

Megbukok matekbol. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
A tanulassal mar probalkoztam de no sikerult

2018. jún. 5. 18:02
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
A kategoriaert meg a stilusert az en kurv anyamat
2018. jún. 5. 18:35
 12/38 anonim ***** válasza:
73%
Mit segítsek? Tanuljam meg helyetted?
2018. jún. 5. 18:36
 13/38 anonim ***** válasza:
39%
Ha a szüleidnek van pénze és hajlandóak erre áldozni, megpróbálhatod megvesztegetni a tanárodat. Persze ez csak akkor játszik ha csóró a tanár. Ha jól kereső férje van, akkor nem fogja 100 rugóért eladni a lelkét. Ezalatt próbálkozni sem érdemes, hiszen ha elterjed róla hogy ilyen olcsó, az nem térül meg neki.
2018. jún. 5. 18:44
 14/38 A kérdező kommentje:
A tanarom ferfi es egy alkoholista csoro banat
2018. jún. 5. 20:17
 15/38 anonim ***** válasza:
92%
Mégis többre vitte, mint te valaha fogod lol
2018. jún. 5. 20:54
 16/38 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem sok, de egy nap alatt nincs sok esélyed. Nem lehet nyáron pótvizsgázni?
2018. jún. 5. 22:10
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Az sem olyan nagy baj, ha megbuksz. A pótvizsga nevetségesen könnyű, nem az a tanárok célja, hogy évet kelljen ismételned. A másik meg, hogy nyáron legalább megtanulod az anyagot, így jövőre könnyebb lesz készülni az érettségire.
2018. jún. 6. 11:41
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen mindig a tanár a hibás. A gyerek sosem. :)

Gondolom az osztályodban csak van valaki aki átment, azaz nem lehetetlen megtanulni a matekot. Elképzelhető, hogy a tanulási módszereddel, szorgalmaddal esetleg képességeddel van a baj.

Amiket leírtál az a 11-es tananyag, amit szeptember óta tanítanak. Gondolom írtatok belőle néhány dolgozatot, amire készülni kellett volna.

Egy kicsit szánalmasnak tartom, hogy most a tanév vége előtt egy héttel rinyálsz a matek bukáson és nyomod a szokásos maszlagot (a tanár utál, alkoholista, rasszista, rosszul magyaráz...), de ugyan mondd már meg, hogy mit csináltál szeptembertől (elmúlt 9 hónap), hogy ne bukj meg?

Javaslom, tanárral készülj a pótvizsgára. Ha anyagilag nem engedheted meg akkor a neten találsz oktatóvideókat.

2018. jún. 6. 15:03
 19/38 A kérdező kommentje:
Tobbre vitte volna mint en valaha is fogom? Egy alom lehet egy nyomorult kozepiskolaban matematikat "tanitani" megnyomorultabb gyerekeknek:D Nem mindig a tanar a hibas de ebben az esetben o is az. Teny hogy nem vagyok egy szorgalmas tanulo es egyaltalan nem ertek a matekhoz viszont az osztalyomban rengeteg gyerek van meg ezzel igy oket viszont atengedte. Csak szimplan nem vagyok neki szimpatikus bar nem ertem miert mert egy rossz szot nem szoltam hozza soha
2018. jún. 6. 16:15
 20/38 anonim ***** válasza:
Ha ezt az anygagot (nekem pl néhány óra volt megtanulni) nem voltál képes eddig megérteni, akkor mindegy, hogy a tanár mennyire béna vagy a többi gyerekkel kivételezik, ez csak ate hibád. AZ egész kb 2 A/4-es oldalon elfér. Ha kapsz haladékot jövő hétfőig, hétvégén elmagyarázom, de úgy tűnik, holnapra már nem fog menni.
2018. jún. 6. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!