Megéri a történelem emelt éretségit fellebbezni? Vagy tényleg előfordul, hogy még kevesebb pontom lesz a végén? Van valakinek bármi tapasztalata e téren? (Nem muszáj, hogy történelemről legyen szó)
Figyelt kérdés
70%-om lett.2018. jún. 5. 14:27
1/6 A kérdező kommentje:
*érettségi
2018. jún. 5. 14:28
2/6 anonim válasza:
Én akkor lebbeznék fel, találnék plusz pontot, amit a tanárom is helyesel, másképp nem. Ha nem érezted korrektnek a javítást, egyeztess olyannal, aki ért hozzá, de ha jól tudom ezt csak ma lehet megtenni, vagy nem?
Egyébként úgy hallom, hogy nem sikerültek túl jól idén az emelt törik.
3/6 anonim válasza:
Jaj és nem tapasztalatból írtam, csak nekem sem lett túl jó a törim, reménykedtem pár pontban még, de egyetértettem a javítással.
4/6 anonim válasza:
Én ma intéztem el a fellebbezést (holnap lesz beadva), bár bioszból, ahol úgy éreztem, hogy itt-ott nem korrekt a javító, a tanárom is egyetértett. Ami meglepett, hogy mondták, hogy csak külön kérésre nézik át az egészet, amúgy beírod, hogy melyik feladat melyik pontja számodra a kérdéses, és meg kell érvelni.
5/6 anonim válasza:
Érdemes tudni, hogy ilyenkor az egész feladatot átnézik! Ha esszé is van benne, aminek a javítása ugye azért némileg szubjektív, akkor igen, benne van a pakliban akár az is, hogy kevesebbet kapsz végül. Mérlegelni kell a kockázatot. Én tavaly 1 pontért biztosan fellebbezhettem volna, de ott volt az esszé abban a feladatban, és inkább nem tettem meg (mondjuk tudtam, hogy azon nem múlik semmi, így is bőven bekerültem).
6/6 anonim válasza:
Tavaly ilyenkor 4 pontot szereztem fellebbezéssel, de persze nem a két szép szememre kaptam. Olyan tanárral fogalmaztuk meg a szöveget, aki maga is emelten javít, így tudta, milyen a 'járás'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!