Hogy néz ki az emelt szintű történelem érettségi a szóbelin?
Figyelt kérdés
Most megyek majd szóbelizni, és kíváncsi lennék, hogy mire számítsak.2018. jún. 5. 06:14
1/9 anonim válasza:
Engem is erdekelne,sorstars vagyok.
Atlaszt lehet hasznalni ha jol tudom. Mennyi forrasra lehet szamitani? Mi van ha nem tudok 15-20percig beszelni?
Kerdezo neked hany %lett az irasbeli? Nekem eddig 56. Szobelivel igyekszem megcsinalni 65% korulire.
2/9 A kérdező kommentje:
Engem az érdekelne, hogy hogyan húzzuk a tételeket? Mert elég sok kisebb témakör van egy tételen belül
2018. jún. 6. 07:39
3/9 anonim válasza:
Utolsó miért 65% lenne? 56+50=106 -> 106/150=~70%
4/9 anonim válasza:
kicsit reálisabban számoltam, nem hiszem, hogy tudnék max pontosra szóbelizni. de persze a legjobb az 70% lenne :D
1.válaszoló voltam (#elfelejtettemmegnézniazidőtsorry)
5/9 anonim válasza:
Na mindegy, én azért szorítok hogy meglegyen a 70.🙂
6/9 anonim válasza:
köszi, aranyos vagy :)
te is emelteztél már?
7/9 anonim válasza:
Jaja, sorstársak vagyunk. 73% lett.
8/9 anonim válasza:
wooooow, nagyon ügyes vagy. gratulálok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!