Vegyészmérnöknek vagy orvosi diagnosztikai analitikusnak ("röntgenorvosnak") éri meg tanulni?
Figyelt kérdés
Melyik szakkal lehet jobban elhelyezkedni melyikre van nagyobb szükség? Vagy melyik "szak" fizet majd jobban2018. jún. 5. 12:01
11/12 anonim válasza:
Az a képfeldolgozás amiről beszéltem az egy iszonyatos jó út mindenfele. És nyitott lehetőségek vannak. Iszonyatosan kevés a jó szakember.
12/12 anonim válasza:
OLKDA-val úgy hallottam, vigyázni kell, mert nem mindegy, hol tanul az ember. Debrecenről jókat hallottam. Az a baj, hogy beleesnek abba a "csapdába", hogy képalkotó, és az mennyire menő, de aztán rá kell jönniük, hogy csak gombokat nyomogatnak majd a röntgen mellett.
Viszont ez nem jelenti azt, hogy nem éri meg efféle irányba menni, hiszen rengeteg a lehetőség, csak körültekintően kell eljárni, amikor felvételizel. :)
Vegyészekről azt hallottam, hogy egyre nehezebb elhelyezkedni itthon, vegyészmérnökivel viszont egész sok a lehetőség. Viszont iszonyat nehéz az egyetem (egy barátom erre jár).
Válaszd bármelyiket, sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!