Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vegyészmérnöknek vagy orvosi...

Vegyészmérnöknek vagy orvosi diagnosztikai analitikusnak ("röntgenorvosnak") éri meg tanulni?

Figyelt kérdés
Melyik szakkal lehet jobban elhelyezkedni melyikre van nagyobb szükség? Vagy melyik "szak" fizet majd jobban
2018. jún. 5. 12:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az a képfeldolgozás amiről beszéltem az egy iszonyatos jó út mindenfele. És nyitott lehetőségek vannak. Iszonyatosan kevés a jó szakember.
2018. jún. 5. 20:42
 12/12 anonim ***** válasza:

OLKDA-val úgy hallottam, vigyázni kell, mert nem mindegy, hol tanul az ember. Debrecenről jókat hallottam. Az a baj, hogy beleesnek abba a "csapdába", hogy képalkotó, és az mennyire menő, de aztán rá kell jönniük, hogy csak gombokat nyomogatnak majd a röntgen mellett.

Viszont ez nem jelenti azt, hogy nem éri meg efféle irányba menni, hiszen rengeteg a lehetőség, csak körültekintően kell eljárni, amikor felvételizel. :)

Vegyészekről azt hallottam, hogy egyre nehezebb elhelyezkedni itthon, vegyészmérnökivel viszont egész sok a lehetőség. Viszont iszonyat nehéz az egyetem (egy barátom erre jár).

Válaszd bármelyiket, sok sikert hozzá!

2018. jún. 6. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!