Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » MA államvizsgán mennyire...

MA államvizsgán mennyire buktatnak?

Figyelt kérdés

2018. máj. 31. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak nem felvállalhatatlanul keveset tudsz, akkor nem jellemző.
2018. máj. 31. 13:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyire bunkó a bizottság, láttam már bukást, és nem vállalhatatlan felelet esetén.
2018. máj. 31. 13:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Vidéki egyetem, kis létszámú képzés, kihalófélben levő szakirány, én sem hiszem, hogy gáz lenne, csak mostanra kimerültem és kissé félvállról vettem a tanulást. Ez a 4félév gyakorlatilag semmi nem volt, nagyon lazák voltak a tárgyaink, inkább a gyakorlati tudásra mentek rá. Mivel dolgoztam mellette, nem is bántam, de nem vettem komolyan a felkészülést, úgyhogy most kissé parázok. A bizottság 3 tagját ismerjük, a külsőst nem, kb ők vitték végig velünk ezt a 4félévet. Remélem minden rendben lesz. Köszönöm a megnyugtatást
2018. máj. 31. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!