Nagyon nem akarok erdei iskolába menni, de kötelező, legszívesebben korházba keríteném magam, hogy orvosi igazolással ne kelljen mennem. Mi mást csinálhatnák? Kötelező.
Figyelt kérdés
Még osztályozni is fogják a munkánkat, de iszonyat depresszíven érzem magam és csak pihenni akarok, miután az apám butának nevezett, mert amíóta lázadtam csak hogy kiálljak magamért, nem bízik bennem, nem hallgat meg és a magyarázatokra azt mondja kifogás, vagyis kitalált. A félelmeimre is, mintha az olyan könnyű lenne.
Ha valami őrültséget csinálok, kaphatok pszichológusi igazolást? Kérlek segítsetek mit és hogy, de én ezt nem bírnám.
Köszi!
2018. máj. 28. 00:45
11/11 A kérdező kommentje:
Persze. Három hete volt, másnap kellett indulni, így sietni akartam az elkerülésével, vagyis nem volt idő hogy lebetegítsem magam xd. De jó hogy szólsz, máskor odaírom
2018. jún. 16. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!