Sote-ra, szegedi, pécsi, illetve debreceni orvosira milyen tankönyvek kellenek az első évben?
Szegedre járok, elsőéves vagyok.
Mindössze a Sobottát és Funkcionális anatómiát vásároltam meg.
Amiket még használtam ezeken kívül (könyvtárból): Yokochi atlasz (imádnám, ha meg tudnám venni valahogy magyarul), Röhlich - Szövettan
Ismerek olyanokat, akik Tájanatot és Embryológiát is használtak néha, de szerintem megvenni felesleges, én pl. soha bele sem néztem egyikbe se.
Én is most felvételizek... :)
Szóval ha rászámolok egy 70 ezer forintot az elsős könyvekre, akkor "biztonságban" vagyok? Jegyzetekre sokat kell költeni elsőben?
(Szeged még mindig)
Nálunk úgy volt megoldva a jegyzetrendelés első félévben, hogy csopveznek kellett leadni egyszerre a rendelésünket, hogy ne járkáljunk kétszázan külön-külön jegyzetet venni.
Szóval így első körben kb. 10-12 ezer forint volt megvenni pár (nem az összes, de volt olyan is, amit tök feleslegesen vettem meg, mert csak második félévben kellett használni) jegyzetet.
A 70 ezer meg attól függ, hogy minden könyvet meg akarsz venni, vagy csak a nagyon-nagyon fontosakat, és hogy megelégedsz-e néhány esetben a könyvtári könyvekkel vagy pdf változatokkal.
Sobotta 42 ezer, Funkci 22 ezer, szóval, ha csak ezt a kettőt veszed meg, akkor bőven beleférsz a 70 ezres keretbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!