1,6-os átlaggal megbukthatok matekból?
Kis takony vagy.
A "matek milyen nehéz 7. osztályban" sirámodon meg hangosan felröhögtem, pedig én sem vagyok zseni a tárgyból. De ez már szánalmas. Általános iskolában csak az ér el ilyen nullához közeli eredményt, aki egyetlen percet sem foglalkozik az anyaggal. Igen, akár tanórán kívül is kell! Mi a túrót csináltál az első egyesed után, hogy megszületett a második? Miért is nem mentél magántanárhoz, szüleidhez, iskolai korrepetálásra, okosabb osztálytárshoz vagy magához, az iskolai tanárodhoz, hogy segítsen? A pénz nem lehet kifogás, mert a magántanáron kívül semelyik nem kerül semmibe. Tudom, most jön majd, hogy a tanárod szemét, tuti nem segítene, szüleid vernek, osztálytársaid mind köcsögök, iskolai korrep meg nincsen.
Őszintén remélem, hogy tanultál ebből az idei pocsék eredményből és jövőre összeszeded magad. Ja és igen, beleszámít az eredmény, de talán ezt a tényt nem flegmán idelökni kellett volna, hanem ennek tükrében tanulni egész évben.
Ha meg a tanárod esetleg megbuktatott, tökéletesen megértem. Baromi lusta, neveletlen, tiszteletlen kisgyerek vagy, aki azt hiszi, övé a világ és leszarhat bármit, nem lesz semmiféle következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!