Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 1,6-os átlaggal megbukthatok...

Petya691 kérdése:

1,6-os átlaggal megbukthatok matekból?

Figyelt kérdés
Matekból az átlagom 1,6 A jegyeim: 1 1 2 2 2

2018. máj. 25. 13:14
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Te gyökér Szólok neked 7.-es vagyok és az évvégi bizonyítványom beleszámit a felvételi-be Tudod milyen nehéz a Matek 7.-ben? Mert ha nem tudod felvilágosítalak Privátban
2018. máj. 25. 14:11
 12/25 anonim ***** válasza:
93%
Aha, legy mar szives felvilagositani mennyire durvan nehez az altalanos iskolas matek... :) Szanalom.
2018. máj. 25. 14:22
 13/25 anonim ***** válasza:
91%

"Az baromi jó Akkor a matematika szabályai hol vannak???? "

Ki mondta, hogy az osztályzásban a matematikai kerekítés szabályai a mérvadóak? Nálunk 1,75-től adja meg a jófej matektanár a kettest, míg a másik 2 egész alatt mindenkit buktat. Így kérdésedre a válasz: igen megbuktathat (és valljuk be jogosan)

Elgondolkodtató, hogy csak 5 jegyből számolod ki az átlagot. Év végén egész évet néznek és félévente legalább három osztályzatodnak kéne lennie. Nem is merem már megemlíteni a témazáró jegyeket amiket duplán számolnak.

OFF: A stílusod bicskanyitogató. De sebaj mert ilyen átlaggal biztosan nem vesznek fel elitgimnáziumba, így marad a helyi gyűjtő, ahová pont ilyen gyerekek kellenek.

2018. máj. 25. 14:33
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
Természetesen megbuktathat, és úgy néz ki, jól is tenné. Remélem, a kapa meg a lapát használatát legalább elsajátítottad, ha már a matematikáét nem.
2018. máj. 25. 14:56
 15/25 anonim ***** válasza:
89%
Mi olyan hihetetlenül nehéz? Még a középiskolai matek is csak játék a számokkal, nem hogy az általános iskolai anyag...
2018. máj. 25. 15:39
 16/25 anonim ***** válasza:
29%
Megbuktathat, de szerintem nem fog, ha még csak általános iskolás vagy.
2018. máj. 25. 16:05
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban nálunk mindenkit megfogtak 2-es alatt. És nem kicseszésből. Minden évben egy szülői értekezlet alatt szépen elmondta a tanárunk, hogy aki most nem tudja legalább a kettes szintet elérni, az középiskolában 99%-ban el fog vérezni, még szakiskolában is. És sajnos igaza lett. Én felsőben szinte mindig 2-es 3-as, szakközépben meg végig a bukás közelében voltam. Kétszer meg is buktam (de pótvizsgán átmentem). Így visszagondolva lehet hogy jobban jártam volna, ha valahol 6. 7. osztály körül évet ismétlek, mert azok ott tanult anyagok már kellenek középiskolában is, és ha azok nincsenek meg akkor később rájuk építkezni sem lehet.

Ha most hetedikes vagy és csak 1,6-os átlagot sikerült elérni, akkor szerintem ne küzdj a bukás ellen, rosszabbul fogsz járni később. Kivéve ha nem szeretnél továbbtanulni, mert akkor nem számít hogy úgy mész át hogy nem tudsz semmit.

2018. máj. 25. 16:11
 18/25 anonim ***** válasza:
90%

Tanár vagyok.

Ez a jegy alapú átlagolás nettó b4romság.

Nálam nagyon is számít, hogy mennyire egyes az egyes és mennyire kettes a kettes. Két nulla közeli elégtelenre és három éppencsakhogy kettesre SIMÁN egyest adok.

Viszont három erős egyes és egy erős kettes simán kettes ennek megfelelően.

2018. máj. 25. 16:35
 19/25 anonim ***** válasza:
92%
Azért azt megtudhatjuk, hogy mik azok a hűdenehéz anyagok, amiket hetedikben vettetek?
2018. máj. 25. 16:49
 20/25 Tom Benko ***** válasza:
88%
Matektanár vagyok. Simán megbuktatnálak. Bár kérdéses, hogy melyik jegyed miből van és hogyan. Egyébként maga az osztályozás is baromság, az átlagra referálás pedig még inkább.
2018. máj. 26. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!