Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet hogy aki rólam...

Hogy lehet hogy aki rólam puskázott 4-est kapott, én pedig 1-est?

Figyelt kérdés
Mindent rólam írt az aki mellettem ült, ráadásul ki is hagyott feladatokat, míg én megcsináltam..ő 4-est kapott én pedig 1-est..szerintetek ez mi? Írjak a tanárnak? Egyetemről van szó egyébként.
2018. máj. 24. 09:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
Ez úgy lehet, hogy a tanár az atyaúristen és mivel senki sem ellenőrzi, meg hiány van belőle így azt csinál, amit akar.
2018. máj. 24. 10:50
 12/20 anonim ***** válasza:
Biztosítania kell a tanárnak a megtekintés lehetőségét. Nézd meg, hátha hiba van a javításban!
2018. máj. 24. 10:51
 13/20 A kérdező kommentje:
Meg fogom nézni, szerintetek az okés ha jövőhéten nézem meg? Két napja kaptuk meg az eredményeket. Nem tudok már a héten bemenni. :/
2018. máj. 24. 10:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, nem fogsz világot váltani a látogatással. Kezedbe rakja, elmondja mi hol miért nem tetszett neki azt kész. Kötekedhetsz, de úgyis neki lesz igaza.
2018. máj. 24. 11:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk egyetemen volt az, hogy mindenki ugyanazt írta! És mindenki más jegyet kapott. :D
2018. máj. 24. 11:29
 16/20 anonim ***** válasza:
Melyik intézmény ?
2018. máj. 24. 14:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Melyik tantárgy ?
2018. máj. 24. 14:35
 18/20 anonim válasza:
Két napja mostmár három és nem az volt az első hogy beszélj a tanárral, hanem kiírod ide ezt a kèrdést. Ezek szerint téged nem is érdekel miért lett bukó a vizsga a melletted lévő embernek meg négyes (aki szerinted rólad írt mindent). Már megbocsáss de ha én valamit igazságtalannak érzek akkor azzal beszélem meg aki szerintem elkövette azt a lehető leghamarabb. Vagy másik opció az, hogy nem sír a szám és nekifutok újból a vizsgának.
2018. máj. 25. 08:26
 19/20 anonim ***** válasza:
A másik meg, hogy megnézheted a javítást. Bemész és látod a lapot. Mondhatod neki, hogy ez is jó, ez is jó és ez is jó. Akkor miért 1-es? Ha kötöszködik akkor megmondod, rendben van legyen. Független bizottságot kérsz, hogy megnézzék a dolgozatod. :)
2018. máj. 25. 15:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Kérd meg a tanárt, adjon

magyarázatot

2018. máj. 30. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!