Hogy lehet hogy aki rólam puskázott 4-est kapott, én pedig 1-est?
Figyelt kérdés
Mindent rólam írt az aki mellettem ült, ráadásul ki is hagyott feladatokat, míg én megcsináltam..ő 4-est kapott én pedig 1-est..szerintetek ez mi? Írjak a tanárnak? Egyetemről van szó egyébként.2018. máj. 24. 09:12
1/20 anonim válasza:
Nekem volt olyan tanárom hogy véletlenszerűen kitalált érdemjegyeket írt javításkor a hallgatók lapjaira. Ezek szerint még nem ment nyugdíjba az a tanár? Csak nem Győrről van szó? Ha a válaszod igen lenne akkor lehidalok.
2/20 anonim válasza:
lehet írt magától is dolgokat pl.
4/20 A kérdező kommentje:
Én az összes feladatot megcsináltam, ő kihagyott 2 feladatot..meg egyébként is, ha rólam puskázott, legalább egy kettest kaphattam volna, de még kettest sem?!
2018. máj. 24. 09:29
5/20 anonim válasza:
Nekem is volt olyan, hogy megírtam a vizsgát, "tuti ötös, easy", kiértem a vasútállomásra (kb. 10 perc) és már bent volt az EGYES!!!!
Következő alkalomra nem tanultam semmivel sem többet, ugyanazt leírtam(vizsga is ugyanaz volt), ötös.
6/20 A kérdező kommentje:
De szerintetek mit csináljak most? Tanultam vagy 5 napot rá..rohadtul nem érzem hogy ez fair lenne, menjek be vagy írjak tanárnak? :S
2018. máj. 24. 09:33
7/20 anonim válasza:
Menj be személyesen megnézni a vizsgát!
8/20 anonim válasza:
Persze, biztos sikeresen érvelsz majd azzal, hogy a szomszéd rólad puskázott:D
Egyszerűen irigy vagy. Igen, biztos lenézett rólad ezt-azt, de attól még ő is biztos írt saját magától is dolgokat. Ezek szerint bejöttek a tippjei:)
Menj el a betekintésre, ha tudsz, próbálj még 1-2 pontot összeszedni, ha nem, lépj tovább és fuss neki újra!
9/20 A kérdező kommentje:
Nem irigy vagyok, hanem csalódott, hogy ilyen előfordulhat..valószínű hogy az aki rólam másolta a feladatokat négyest kapott, főleg úgy hogy két feladatot kihagyott, én pedig úgy hogy megcsináltam mindent egyest..wow! :] Ezt magyarázd meg kérlek! :D
2018. máj. 24. 09:49
10/20 anonim válasza:
Én is kaptam már úgy 4est, hogy az előttem lévőére ráláttam aki csak 2est kapott. De max 2-3 valaszt néztem le, a többit magamtól írtam. Olyan is van hogy megnézem, hogy mit ír a másik de tudom hogy az nem úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!