Hogy ment a kémia érettségi?
Figyelt kérdés
Én emeltet írtam és a számolások szerintem nagyon nehezek voltak.2018. máj. 18. 13:16
1/6 anonim válasza:
En is emeltet irtam. Engem az a 3.periodusos feladat idegesitett fel, a szamolasokban volt amit nem teljesen birtam megcsinalni,mert belezavarodtam a vegere.
2/6 anonim válasza:
Emeltet írtam,és elrontottam elég rendesen. Számolásokat nem tudtam,szerintem az elmélet sem volt könnyű. Én szervetlennel készültem inkább,ehhez képest szinte az egész érettségi szerves volt. :(
3/6 anonim válasza:
Az elmélet egész tűrhető volt habár a formamid savas hidrolízisét elrontottam meg a kisérlet elemzés is hibás lett egy-két helyen. A számolás szar volt habár a 9-esnél már végső elkeseredettségbe midóndent osztottam meg szoroztam mindennel és a végén kijött és ahogy a többiekkel beszéltem valszeg jó is lett. Reményeim szerint 60-65% meglesz amit a szóbelivel felhúzok 70 fölé, a biosszal meg eléggé kompenzáltam.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem az a 3.periodusos ment, de a szamolasok..kesz kaosz volt!
2018. máj. 18. 16:19
5/6 anonim válasza:
Brutalis....a szamolasoknal szavakat sem talaltam egyszeruen semmi nem jott ki. Azert irogattam ezt azt amazt, hatha jo lesz de szerintem jo esetben 55 pontom lesz ami nagyon nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!