Emelt kémiára elég a 4 óra?
Általában feladatsortól függ, de azért úgy állítják össze, hogy 4 óra alatt be lehessen fejezni. Van feladatsor, amit épphogy 4 óra alatt befejez az ember, van, aminél már az utolsó órában (vagy fél órában) nem tud magával mit kezdeni.
Én pl. most megyek másodjára, a tavalyi biosznál még az utolsó 5 percben is eszeveszetten körmöltem, idén meg az utolsó 1 órában már szenvedtem az unalomtól. :D
Én amikor itthon oldottam végig, mindig bőven belefértem az időbe, de mindig elvesztettem figyelmetlenségből kb. 10 pontot.
Ezért a vizsgán mindent nagyon alaposan átrágtam, mindent ellenőriztem a függvénytáblában, amit lehetett stb., hogy ne veszítsek el "potya" pontokat.
Élesben ezért elég jelentősen kifutottam az időből (utolsó 3 feladatból már csak részeredményeim voltak), viszont amit leírtam, az szinte mind jó lett, és így elég pontom lett:)
Szóval ne aggódj! Rajtad múlik, neked melyik stratégia válik be.
Köszönöm mindenkinek:)
#2! Neked hogy ment az idei biosz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!