Hogy ment nektek a biosz emelt érettségi? Inkább könnyűnek, közepesnek vagy nehéznek találtátok? Ki hova szeretne továbbtanulni?
Hát a két kezemet összetettem volna ha olyan könnyű lett volna mint tavaly volt. Abba volt igazán embertan. Ebbe a cikluson meg azon a kis ábrán kívül nem igazán. A táplálkozás meg inkább biokémia volt. Nem volt megoldhatatlan, nagyon oda kellett figyelni, sztem 80 körül meglesz, a szóbelit meg kimaxolom és így a kémia elég ha 75%. A koalás feladatnak a jó édes anyját.
Egyébként PTE-ÁOK :)
Nekem angolul volt tegnap, és elég nehéz volt, bár még így is nehezebbre számítottam. Sajnos nem tanultam túl magam. :) Szerintem elég rossz lesz, maximum 60% lesz meg, de még annál is kevesebbnek érzem. Így jártam. Én a miénkből hiányoltam nagyon a növénytant, mert azok mindig rosszul mentek, de most utolsó napokban csak azt néztem át, és úgy éreztem, menni fog. Biokémiából és ökológiából állt kb. az egész, embertant nekünk se raktak bele, kivéve az esszés feladatot (de azt nem mertem választani, mert túl nehéznek éreztem, szemben az üvegházhatásos esszével :D). Meg még néhány részkérdésben volt elvétve 1-1 embertanos dolog. Szerencsére evolúció nem volt benne, azt utálom, inkább genetika. Összességében nagyon becsapós volt, emelt szinthez méltó feladatsorral. Remélem a legjobbakat, és azt is, hogy szóbelivel fel tudom húzni....
Amúgy SE-ETK, mentőtisztit jelöltem, nagyon örülnék, ha nem emelkedne megint 15-20 ponttal a ponthatár.. mert tavaly 363 volt, de előtte meg ilyen 344, stb... :DD Szóval egy 390 pontban nagyon reménykedem. ><
#11-es vagyok
85-90 körül van de a szóbeli 100% les :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!