Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Földrajz szóbelin ez hogy megy?

Földrajz szóbelin ez hogy megy?

Figyelt kérdés

egy tételt kell húzni?pl kihúzom az 5-öst, akkor gondolom azon az A B kérdése lesz rajta, tehát nem úgy h össze-vissza a 6os Aja aztán a 12 B-je.

Csak mert előbb olvasgattam itt és vki elég hülyeségeket írt, szeretnék tisztában lenni vele, köszönöm!

2010. jún. 14. 17:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Amikor én érettségiztem földrajzból akkor a következő módon zajlott.

Kihúztál egy tétel.A papíron rá van írva a tételszám,és alá betűkkel maga a tétel kérdés Ha az 5 tétel az volt,hogy Például: A:Nevezd meg Olaszország főbb gazdasági helyeit,és mutasd meg térképen a fő iparágait

B: Mi a különbség az északi Olaszország és a Déli Olaszország gazdasága között.

Az érettséginél pontosan ugyanezt a tételt fogod kapni...és erről kell beszélni 10 percen át(nem kötelező,de ez a bevett szokás)

Szóval ha az 5 tételt húzod,akkor nem lehet a 12 tétel kérdése...Térképet használhatsz,és nagyon sokat segít is ha tudsz térképről olvasni...

2010. jún. 14. 17:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, én is így tudom, csak itt néha annyi hülyeséget írnak:))

meg nekünk nem is összefüggő az A meg B, mert ugye természetföci meg társadalom föci pl a Föld szerkezete, a B meg Mo.húzóágazatai.

szal hülyeség is lenne megkeverni:)

2010. jún. 14. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!