Mit tegyek? Tanuljak vagy dolgozzak?
Két évig jártam egy felsőfokú OKJ-s képzésre(nappali rendszer, ingyen) Minden modulvizsgámnál sikerült az írásbeli, és a gyakorlat is. Ma az egyik modulból megbuktam szóbelin(hozzátenném, nem teljesen jogosan, de ez most mindegy a kérdés szempontjából). Pótvizsga csak októberben lesz, sőt az is lehet hogy csak egy év múlva.
Most akartam munkábaállni. De így nem tudom. Ha beleírom az önéletrajzomba hogy egy szóbeli modulvizsgám még hátravan van esélyem hogy felvesznek valahova? Vagy csak olyan helyekre jelentkezzek ahol érettségi is elég?
Esetleg kezdjek bele egy egy éves középfokú OKJ-be? Mivel még nincs szakmám, akár ingyen is csinálhatnám. És akkor két szakmám lenne egy évben. De valahogy most úgy el vagyok keseredve, hogy ha a tanulásra gondolok rosszul vagyok. Munkahelyet meg ki tudja találok-e így.
Ti mit tennétek?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!