Én kémiából megyek,tanulok de én közbe dolgoztam,okj-t csináltam stb. Ha nem tudod akkor tanulj ha biztos vagy a tudásodban meg tudsz írni egy előző évit olyasmire mint amit elvarsz magadtól akkor pihenj nyugodtan :) néha többet er.
2018. máj. 13. 12:43
2/11 anonim válasza:
Tanulásmaraton ezerrel. Sajnos borzasztó a memóriám, és vannak kevésbé kedvenc fejezetek, így muszáj átnéznem a jegyzeteimet.
2018. máj. 13. 16:09
3/11 anonim válasza:
Hogy ment végül kérdező (és többiek)? :)
2018. máj. 15. 15:47
4/11 anonim válasza:
hát én rendkivul sokat tanultam, de nem érzem azt,hogy olyan jol ment volna sajnos :( szerintem pl a 2017 oktoberi sokkal sokkal konnyebb volt...így most nagyon félek, hogy egyáltalán a 45% meglegyen...
Többiek?
2018. máj. 15. 17:16
5/11 anonim válasza:
Szerintem az elmult évek legkönnyebbike volt. Megoldókulcs alapján olyan 90-91 pontot várok. F#szom, biztos megint elszáll a p#csába a ponthatár az orvosin...
2018. máj. 15. 19:16
6/11 anonim válasza:
Szerintem egész jól ment, bár a genetikát nem szívleltem (fene egye azt a 6 pontot :D)
Vizsga előtt arról beszélgettünk a tanárokkal és a többi vizsgázóval, hogy kicsit genya dolog a biosz egyébként. Értjük mi, hogy egy több területet magába foglaló tudományág, de például hiába vagy te penge az emberi szervezet és mondjuk a biokémia területén - ha vizsgán pont nem az lesz, hanem mondjuk pont növénytan meg valami egyed feletti szerveződési szintes történet amit te utálsz, akkor elcsúszol az egészen.
2018. máj. 15. 19:32
7/11 anonim válasza:
5-ös, szerintem ez abszolút nincs így :D Mármint a ponthatár rendkívüli megnövekedése. Amilyen véleményeket olvastam a mai érettségiről, szerintem azért nem ment mindenkinek annyira könnyen, szóval nem gondolom hogy hatalmas elszállások lennének...
2018. máj. 15. 21:03
8/11 anonim válasza:
folytatva az előző válaszoló kommentjét: ráadásul, ha neked ilyen jól sikerült, kedves 5-ös, akkor tényleg nem kell aggódnod! :)
egyébként szerintem katasztrófa volt, legalábbis az angol emelt biosz >< ott is rengeteg bikém volt, meg ökológia, genetikából kaptunk 1 feladatot, meg volt egy csomó beugratós kérdés... remélem, meglesz az 50%...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!