Szakdolgozat védésen a konzulens is jelen van?
A szakdolgozat védésen általában a konzulens is jelen van...feltesznek pár kérdést megválaszolod és kalap-kabát!
Temérdek időd van - ha nem vagy magadban biztos - előtt alaposan tanulmányozni otthon a szakdolgozatod....én bevágtam szóról-szóra, mert paráztam hogy bevádolnak hamisan plágiummal és sittre kerülök....paranoid vagyok :-)
Nálunk nem voltak jelen a konzulensek (kivétel azoknál akik a szakfelelőst választották, mert neki ott kellett lennie egyébként is).
Meg kellett tanulnod a saját irományodat? Ez azt jelenti, hogy csak összeollóztad a tartalmat mindenféle forrásból. Aki jól beleássa magát a témájába, nem igényel ilyet.
Na de nem kell ettől félni. Nem tesznek fel részletre menő kérdést. Elolvassák az absztraktot és meghallgatják az előadásodat. Ők ennyit tudnak a témádról. Nálam olyan dolgokra kérdeztek rá, amit nem is érintettem a dolgozatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!