Szakdolgozatomhoz keresek konzulenst. Mennyire illendő emailben megkeresni először?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 18:37
1/7 anonim válasza:
Teljesen rendben van, nyugodtan küldj neki e-mailt. Persze a megfelelő hangnemben megfogalmazva.
2/7 anonim válasza:
Jobb személyesen. Sokszor nem szereteknek válaszolni emailre vagy nem időben.
3/7 anonim válasza:
Mehet nyugodtan e-mailben, választékos megfogalmazással. BSc-n és MSc-n is így csináltam, nem volt belőle semmi probléma.
4/7 anonim válasza:
Én e-mailben kerestem meg, visszaírt hogy vállalja és akkor egyeztettünk egy személyes találkozót is hogy megbeszéljünk néhány dolgot. Szerintem teljesen rendben van, a legtöbb tanár nem ignorálja a kapott emaileket.
5/7 anonim válasza:
E-mailben jobb, szerintem. Nyakig ülnek a melóban, ha tudja vállalni, megírja, ha nem, nem, de akkor válaszol, amikor tud, nem amikor odamész bejelentés nélkül és toporogsz az ajtajában.
7/7 anonim válasza:
Én emailben írtam tegnap de még nem válaszolt :/ állandóan azt csekkolom, hogy írt e :/// xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!