Hogyan fogjak hozza a szakdolgozatomhoz?
Figyelt kérdés
Most kell irnom szakdolgozatot az onkormanyzatok mukodeserol, de hozza sem tudok fogni. PLS Help!!!!2011. ápr. 29. 14:37
1/16 anonim válasza:
Nem egyszerűbb letölteni valahonnét? Akiket ismerek, azok mind így csinálták/csinálják.
2/16 anonim válasza:
A témavezetődnek kellene feltenned ezt a kérdést, nem ezen az oldalon.
Bár talán a te szakodon az is elég, ha a google első 4-5 találatából össze kopipésztelsz harminc oldalt. Esetleg próbáld meg ezt.
3/16 anonim válasza:
Első válaszoló: szerintem ne csak büfészakosokkal ismerkedj.
4/16 anonim válasza:
Umberto Eco: Hogyan írjunk szakdolgozatot?
5/16 anonim válasza:
Ezt a konzulensedtől kellene megkérdezned. Az elsőre meg ne hallgass, mert az ő ismerősei mind a Kodolányiba vagy a Harsányiba jártak.
6/16 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolonak!
Igen, koszi, es nem is hallgatok az Elso valaszolora! A Obudai Egyetem egy kicsit komolyabb.
Koszi szepen :)
2011. ápr. 29. 15:07
7/16 anonim válasza:
szerintem gyűts hozzá jó sok anyagot, olvasd el, írj egy vázlatot utánna pedig elkezdheted írni részletesebben, közben is kell kutakodni könyvtárba neten
8/16 anonim válasza:
Nem egyszerűbb letölteni valahonnét? Akiket ismerek, azok mind így csinálták/csinálják.
Ezért ma már 2 év börtönbüntetés jár, csak közlöm.
9/16 anonim válasza:
Én úgy csinálnám, hogy kiválasztanék egy konkrét önkormányzatot, mondjuk a környékbeli falvak, vagy kisebb városok közül, valamelyiknek a polgármestere csak lesz olyan kedves, hogy segít, elmond minden lényeges dolgot.
10/16 anonim válasza:
Komoly hely lehet, ha április 29-én állsz neki az abszolut nulláról a szakdolgozatnak... Mennyi időd van rá, 2-3 hét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!