Van itt matek tanár aki tud segiteni 2018 érettségi?
Jó jó csak nem tudtam már visszanézni. És azthittem nem fog válaszolni senki. Egy kedves ember már azt mondta megvan a pontom de remélem szerintetek is.Szóval
12 feladatnál felirtam azt ami.ott is van 5=a1×q alatta pedig 40=a1×q a negyediken. De sajnos rossz gyököt vontam figyelmetlenségből.
13. Feladatnál kiszámoltam a szendvicset úgy van levezetve ahogy ott található ha jol emlékszem de az ásványvizet már csak kiszámoltam számológépben. De leirtam hogy mi mennyibe kerül.
15 feladatnál csak azt irtam le hogy a1=5,5 és a differenciált hogy d=-0,5
16 feladat ezt sajnálom nagyon a dominoshoz mert nem irtam le a három lehetőséget csak annyit irtam 3db
Volt egy feladat ahol kiszámoltam a felezőt az teljesen jó lett az 2 pontot ért. Az első részből 18 pont sikeredett vagyis attol függ mennyit kaphatok a 12 es feladatért. ha nem jön össze mehetek szóbelizni
"5=a1×q alatta pedig 40=a1×q a negyediken" 1 pont
ha leírtad q a harmadikon =8 az még egy pont
q=2 a harmadik pont
a1=2,5 a negyedik pont.
Az útmutató alapján ha hibás q-val számoltál jól akkor az a1=... kaphatsz 1 pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!