Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha olyan tételt...

Mit tegyek, ha olyan tételt húzok szóbelin, amiről semmit sem tudok?

Figyelt kérdés
Húzzak újat, vagy mondjak pár szót a forrás/szőveggyűjtemény alapján?
2010. jún. 14. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el az összes tételt legalább egyszer, és pár mondatot tudj mondani mindenről. Akkor nem kerülsz ilyen helyzetbe. :)
2010. jún. 14. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
minden tételről legyen 10 mondatod amit el tudsz mondani,az már 2es...
2010. jún. 14. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
hát van segítség pl szöveggyüjtemény vagy atlasz ahol sok minden adat évszám szerepel, de ha semmit se tudsz ami sztem kizárt mert ha látja a tanár h makogsz kérdez, de ha nem tudsz semmit mondod, hogy szeretnél másik tételt húzni, de ezzel az a gáz, hogy csak max a teljes pontszám felét kaphatod, ami sztem nem jó szal inkább ne húzz póttételt
2010. jún. 14. 13:25
 4/7 anonim válasza:
Szerintem se menj úgy el,hogy valamiről egy mukkot sem tudsz. Ne bízd a szerencsére! Legalább egyszer mindegyiket olvasd el h eszedbe jusson vmi róla.
2010. jún. 14. 13:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is azt mondták, hogy aki póttételt húz azt nagyon nem szeretik...eleve a pontszám fele a maximum, de még ezen felül is jól lehúzzák akármilyen jól mondod el.
2010. jún. 14. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ne legyen, ha makogsz valamit lehet hogy ezerszer jobban jársz mint ha egészen jól tudod a pót tételt. Nekem például anno a nyelvtan tételek 80%-áról kb. kettő mondat volt a tényszerű, amit tudtam, és persze ilyet húztam, ezt kiegészítettem rizsával, meg az irodalmat jól tudtam, így 5-öst kaptam.
2010. jún. 14. 14:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem a diák dolga a tétel visszaadása. A vizsgabizottság majd eldönti,hogy sikerült-e összemakognod 10%-ot, (ez a valószínűbb)és az írásbelivel együtt megvan az érettségid, vagy póttételt húzat.
2010. jún. 14. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!