Kettes vagy harmas érettségi, de inkabb harmas. A szobeli után van esélyem még a négysre? Még egy kérdés: az igaz hogy ha szóbelin olyan tételt húzok amiről semmit sem tudok akkor húzhatok egy újat?
Földrajzból érettségiztem angol nyelven, és még nem tudom h hogyan sikerült.
köszi a valaszokat elöre is :)
Ha nagyon jó a szóbelid, akkor esetleg javíthatsz egy jegyet, de ahhoz 2 jeggyel jobbnak kell lennie. (3 írásbeli 5 szóbeli = 4)
Ha új tételt húzol, akkor maximum kettest kaphatsz, ha kitűnőre tudod, és jószívüek, akkor hármast.
Érdekes dolgokat írnak néha az emberek:S
Ez ugyanis attól függ, h hány pontos az írásbeli, és hány pontos a szóbeli. Most néztem meg, földrajznál 100 pont az írásbeli, tehát 50 a szóbeli. Ha írtál pl. egy 40%os írásbelit, és 50 pontra szóbelizel, akkor ha jól számolom összesen 90 pontod lesz. Ez pont 60%, tehát 4es. Így tudod számolgatni, hogy hanyas lesz a jegyed, ha így vagy úgy sikerül a szóbeli.
De szerintem ehhez nem sok logika kell.
A szóbelinél pedig, ha újat húzol, akkor hármasról indulsz. De nem tudom pontosan, hogy ez pontosan mit takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!