Megint szóbelis kérdés: Ha behívnak akkor elég "annyit" köszönni hogy Jó napot? Töri tanárom szerint be is kell mutatkozni.
Figyelt kérdés
De ha egy lesz egész nap(elnök) akkor minden felelésnél bemutatkozás hogy Jo napot xy vagyok :D?2010. jún. 14. 12:08
1/9 anonim válasza:
amikor belépsz a terembe, bőven elég.
2/9 anonim válasza:
Nálunk nem kellett, mert a tételhúzás szerinti sorrendben, név szerint szólítottak. Annyit kellett, hogy köszönnünk, hogy jó napot kívánok, és viszontlátásra. Fölösleges számtalanszor bemutatkozni, legfeljebb a legelején, ha tanárotok ragaszkodik hozzá.
3/9 anonim válasza:
Dehogy kell, az elnök nagyjából végig alshzik a feleletek alatt, legalábbis az enyémnél szépen csöndben elszundikált, de másoknál is :D
Annyira túlbonyolítja mindenki. Bemész, mosolyogsz, köszönsz, aztán úgyis mondják mit csinálj.
5/9 anonim válasza:
nem, nem elég a Jó napot!
"Jónapot kívánok" a helyes köszönési forma..
kívánok nélkül illetlenség.
6/9 anonim válasza:
Ha nyelvvel kezdesz, ami elég valószínű, én az adott nyelven köszönnék.
7/9 anonim válasza:
A mi elnökünknek volt egy laptopja amin pasziánszozott, meg játszott. Hangból ítélve flipperezett, de azért lehalkította... xD
8/9 anonim válasza:
én emelten sem mutatkoztam be, elég idétlen lett vna, és úgyis tudják a nevemet, tudják,h. éppen ki felel.
Jó napot kívánok! (nem csak jó napot!) és Viszontlátásra!, ennyi.
9/9 A kérdező kommentje:
aha...köszi:D Hát nekem nő lesz az elnök és tesitanár...nemtudom nem valószinű kinézetre hogy flipperezni fog közben:D De aludhat nem bánom:)
2010. jún. 14. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!