Ha nem adom be a szakdolgozatot és nem is akarom jövőre sem kell fizetnem az egyetemnek?
Figyelt kérdés
A helyzet a kovetkezo. Kín szinvedes volt ez a két év az egyetemen..a szüleim miatt nem hagytam abba. Pár nap és le kell adnom a szakdolgozatot de a konzulensem elérhetetlen és mivel kész sincs , mert nem számíthatok rá nem is fogja nekem aláírni a hozzá tartozó papírokat. A tárgyakkal megvagyok. Ha nem adom be es jövőre sem akkor is vissza kell fizetni az eddigi féléveket? ( Nem is érdekel az egész szakma, nem passzol hozzám és nem is dolgoznék benne )2018. máj. 8. 15:21
2/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy az vagyok. Ez van
2018. máj. 8. 15:32
3/5 anonim válasza:
Miért tanul valaki olyan helyen olyan dolgot, amit nem szeret és nem akar? Egyetemre tudtommal felnőtt eberek járnak, önálló döntéshozatali képességgel. A szüleidnek vajmi kevés a beleszólásuk. Simán válthattál volna időben (most is időben vagy, csak hogy tudjál róla...), aztán akkor most nem lenne baj. De miért ne akarnád beadni? Embereld már meg magad. Célegyenesben feladni a legnagyobb szégyen.
4/5 anonim válasza:
melyik egyetem 2 év?
Ha csak az utolsó két évben szenvedtél akkor örömmel kezdted? Ha msc és már gyűlölted az alapképzést is akkor no comment....ha pedig Foszk képzés akkor nem is kapsz diplomát csak oklevelet!
5/5 A kérdező kommentje:
FOSZK képzés, nem alap
2018. máj. 8. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!