Van egy hetem és 25 tételem meg plusz 30 oldalam meg tudom én ezt még tanulni teljesen?
Figyelt kérdés
Hirtelen kaptem egy időpontot vizsgára, amiböl már ugy tünt nem vizsgázhatok az idén. Van 25 A tételem meg még ezenkivül 30 oldal. jovohét hétfön lesz a vizsgám. megtudom én ezt még tanulni, vagy már késönkaptam az időpontot? Egy kicsit elbizonytalanodtam.. ( ja énem fogok a neten logni ugyhogy ilyen választ nem kérek) köszönönm2010. jún. 14. 11:14
1/8 anonim válasza:
Reggel felkelsz időben, kávé és nyomatod estig, néha pihensz és este 10-11 felé befejezed. Simán megoldható.
3/8 anonim válasza:
nekem tobb mint 60, na akkor ki all sz*rabbul?
4/8 anonim válasza:
Képességeidtől függ. De szerintem simán. Egy hét alatt nekem ált. 60-80 tételt kell megtanulnom, és menni szokott:) Sok sikert!
5/8 anonim válasza:
Én 5 nap alatt vágtam be 214 anatómia tételt ami ugye nem kis mennyiség, hisz az egész emberi test. Izmok, zsigeri szervek, meg minden :D És 4est kaptam :D
Reggel 7től éjfélig nyomni. Mondjuk én kávé helyett Reergin+ használok mert a kávé nekem nagyon erős. :)
6/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Mondjuk attól is függ, hogy mennyire ismeretlenek a tételek...
7/8 A kérdező kommentje:
ha tudnátok mennyire jobban érzem magam, mikor megtudtam hogy vazsgaidőpon, ugy elfogott a pánik hogy rémes, de ha másnak megy akkor nekem is fog .
2010. jún. 14. 13:50
8/8 anonim válasza:
Naná, hogy menni fog! :)
Csak hinned kell magadban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!