A keddi matek erettsegin puskazhatok?
Figyelt kérdés
A keddi matek erettsegin hasznalnam a photomath alkalmazast. Szerintetek?2018. máj. 6. 23:04
21/35 anonim válasza:
Feküdj rá az első felére. 30 pont, ha az megvan akkor átmentél. Nem kell indokolni, elég ha tudod használni a függvénytáblát meg a számológépet. Nézd át az elmúlt 3 év feladatait, mindig ugyanazok a típusfeladatok vannak. A második felében meg mindenhol készíts ábrát, írd ki az adatokat és ha sikerül egy-két dolgot ki is tudsz következtetni a függvénytáblázat képletei alapján. A zanza tv-n van matek is, ha vmelyik témának utánna néznél. A választható feladatok közt van mindig koordinátageometria, amihez az összes képlet benne van a függvénytáblázatban. 17 pontot ér a feladat, szerintem tuti h lesz. Nézd meg a zanza összefoglalóját és tanuld meg ezt az egyet. Könnyebb, mint a logikára épülő kombinatorika.
22/35 anonim válasza:
Nézd át az előző évieknek az első felét. Ha ennyire reménytelen, akkor hajts a 12 pontra, hogy mehess szóbelizni és csináld meg ott a kettest.
23/35 anonim válasza:
Miért szívják meg a többiek is ha valaki puskázik?
Normális választ várok, én már olyan régen érettségiztem , akkor még a zöld feladatgyűjteményből voltak a példák.
24/35 anonim válasza:
Ezt én se teljesen értem a többieket miétt szivatná meg vele? Max annyi hogy ők rendesen tanultak a másik meg puskázással megy át, de a többiekre nincs kimondottan hatása. Egy barátnőm osztálytársa lebukott puskázás miatt, de csak annyi volt hogy elvették a feladatlapját és ki kellett mennie a teremből és ott írtam egy jegyzőkönyvszerűt, addig a folyosói tanár jött be ellenőrnek. Lehet zavaró ez a pár perces közjáték, de azért ez se annyira vészes. Egyedül az szívja meg a dolgot aki lebukik.
25/35 anonim válasza:
*írtak
Annyi még hogy ez 2016-ban volt, nem tudom azóta mennyire változattak, de eddig nem volt az egész osztályra kiterjedő hatása annak hogy egy valaki puskázott.
26/35 anonim válasza:
Én nem adnék a kezedbe érettségi bizonyítványt ezután a kérdés után.
29/35 anonim válasza:
bakker, még az edulinera is felkerültél XDD milyen lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!