Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A keddi matek erettsegin...

A keddi matek erettsegin puskazhatok?

Figyelt kérdés
A keddi matek erettsegin hasznalnam a photomath alkalmazast. Szerintetek?
2018. máj. 6. 23:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
91%

"Ebből látható, kár túlreagálni a matek érettségit. Ráadásul ha jól tudom, abban az esetben, ha mégsem érnéd el a ponthatárt, húzhatsz belőle szóbelli tételt, onnan meg már végképp átrugdalnak. "

Én nekem anno 19 pontom lett és 20 kellett ahhoz hogy meglegyen, akkoriban még ez volt a minimális határ, rá 2-3 évvel később vezették be a 25-öt.

Szóbelin ott átrugdalnak, rajtam kívül még páran jártak így és ők is átmentek, pedig rosszabbul teljesítettek írásbelin. Olyan osztálytársam is volt akinek a szóbeli is nehezebben ment mint nekem, alig tudott ott is valamit produkálni, de a tanár meg a vizsgáztató rendesek voltak és szinte a szájába mondták a válaszokat.

Nem éri meg ezt a kockázatot mert könnyen lehet bukni és akkor az egész teremben ülő társaság megfogja szívni és akkor lesz ott olyan harag hogy épületen kívül össze is verhetnek akár, teljesen jogosan mert miattad szívnak majd sokan mások, és pont ilyen butaságon kár elhasalni.

2018. máj. 7. 00:08
 12/35 anonim ***** válasza:
60%
#3 Hu milyen biztonsagi rendszer. Kiraksz egy masik telefont
2018. máj. 7. 00:13
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy a felügyelő tanár nem veszi észre?
2018. máj. 7. 00:33
 14/35 A kérdező kommentje:
Ismerem mar a tanarjaimat.. De akkor adjatok mar tanacsot, hogy az utolso egy napban mit nezzek at..
2018. máj. 7. 00:50
 15/35 anonim ***** válasza:
89%

Ott az nem fog sokat segíteni.

Egy jó számológép, jó függvény tábla ezekkel meglesz a kettes.

Ha gyakoroltál, becsületesen az előző évekhez képest nem lesz semmi gond.

Ha lebuksz ott nem csak matekból buksz hanem emberileg is. Jó esetben nem vernek agyon a társaid vagy a szüleid

2018. máj. 7. 00:53
 16/35 anonim ***** válasza:
92%
Négyjegyű függvénytáblázatban nézd át kb milyen képletek vannak és merre. Már az is pontot ér ha legalább jó képletbe behelyettesítesz számokat, még ha a végeredmény nem is jön ki.
2018. máj. 7. 00:56
 17/35 anonim ***** válasza:
57%

Mit csinálsz akkor ha csak szöveges példák lesznek az érettségin amiket nem.old meg a photomath alkalmazás?

Nézd át koordinátageometriábol az egyenes és kör egyenletét (kör érintője) valamint két pont távolságát.

2018. máj. 7. 06:35
 18/35 anonim ***** válasza:
82%

Függvénytáblázat

Abban tényleg minden benne van.

Igaz én tavaly csak kis érettségiztem, jövőre teszem csak a nagy érettségit. Kicsin nem használhattunk semmit, 66% lett úgy, hogy az írásbeli előtt jártam csak 2 hónapot (se) tanárhoz. Szinte ugyanolyan feladatokat kaptunk, mint az akkori rendes érettségin. Én pl. geometriához hülye vagyok, de azokra is ráhibáztam és jó lett. Írd meg legjobb tudásod szerint, és ne kockáztass!

2018. máj. 7. 08:50
 19/35 anonim válasza:
37%
Én a függvénytáblázatos könyvbe irtam fontosabb képleteket 10 oldalanként belülre, pont azokból kellett pár írásbelin :) Szerencsém volt. De inkább ne próbáld ki,mert ha kiderül,hogy csalsz nagyon ráfaragsz. Úgyis össze lehet kaparnivalahogy azt a 25 pontot (most nem tudom mennyit kell elérni,hogy átmenj)
2018. máj. 7. 10:11
 20/35 anonim ***** válasza:
39%

Már bocs, de aki a 25 pontot nem tudja elérni az középszintű matekon annak nem való érettségi.

Egyik ismerősöm diszkalkuliásan megcsinálta, csak később diagnosztizálták nála.

Annak nem sikerül a 2es aki soha az életbe nem gyakorolt rá, max az utolsó 2-3 hónapban heti 2-3 órát.

Az ilyennek nem való érettségi, ennyi...

2018. máj. 7. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!