Szerintetek programtervező informatikus diplomával is segget törölhetek majd?
Programozáshoz nem kell diploma. Mire megtérül, hogy van, nyugdíjas leszel. A sok szenvedésnek akkor van értelme, ha érdekel, amit tanulsz. Ha nem érdekel, akkor nincs.
Nekem több tucat programozó ismerősöm van C-től Java-ig, diploma nélkül. Ha dolgozni akarsz, más módja is van. A fizetés jó, a munka jó, a megbecsülés jó.
Számodra mit jelent az "értelme van"?
Nem mellékesen. Mert a diplománál többet ér a tudás (és a gyakorlat!)
El fogsz tudni helyezkedni. Nélküle is, vele is.
Egyetem jó ha játékfejlesztő leszel, de az elég magas szint. Oda kell a matek.
De amúgy átlag programozónak köze se lesz az ilyen matematikai feladatokhoz.
Beszéltem csávóval, egyetemről hullott ki 250.000 nettóért programozott csak azért mert tudott :)
tegnap 19:51
Ha csak annyit keres, akkor mégse tud annyira. Az, hogy egyetemről kihullott meg bizonyítja, hogy csak egy lelkes laikus, mert még az alapokon is elvérzett, mert sokkal többet egyetemen bscn nem tanítanak. Ha igazi programozó lenne 400k alatt szóba se állna a munkáltatóval, és lehet keveset mondtam.
ma 16:25
Az az ember akivel beszéltem egy ,,vidéki kis cégecskénél" dolgozott mert nem akart elmenni nagyvárosba albérletbe:)
Kérdeztem hogy mi tartja ott, és azt mondta hogy a kötetlen munkaidő. Ha jól halad akkor benn van 4 órát, ha szarul akkor 12-t. Ha akar akkor otthonról nyomja.
Emellett céges mobil (évente) + céges gép.
Mondta hogy elmehetett volna nagyobb céghez is 3-4x-es fizetésért csak ott jobban a körmére néznek az embernek, kötött a munkaidő és el kellene menni albiba :)
Nem akarok hazudni vagy valami banki céghez vagy IOS fejlesztőnek volt valami ajánlata.
tegnap 16:53
Elég nagyokat állít ez az ismerősöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!