Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » E-felvételiben hogy tudok...

E-felvételiben hogy tudok nyelvvizsgát hozzáadni a jelentkezésemhez?

Figyelt kérdés
Elméletileg csak az adatait kell megadni, de nem találom hol. Ha hozzá szeretném adni, akkor csak beszkennelt dokumentumot enged feltölteni.

2018. ápr. 28. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

A nyelvvizsga bizonyítványt be kell szkennelni, és föltölteni.

Valószínűleg ezt hiányolhatja a rendszer, hogy nincs föltöltve semmi.

2018. ápr. 28. 23:53
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

"Figyelem! NEM kell feltölteni az alábbi dokumentumokat:

1. a 2003. január 1-je után megszerzett államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítványokat: ezek hitelességének ellenőrzése a nyelvvizsgák nyelvvizsga-anyakönyveinek nyilvántartásából történik. Ezen bizonyítványok esetében azonban kötelező megadni a bizonyítvány adatait (nyelv megnevezése, foka, típusa, bizonyítvány száma, anyakönyvi száma, kiállítás dátuma) elektronikus jelentkezés során."

[link]

Ezek alapján nem kell feltölteni. A második linken van egy screenshot, hogyan kell megadni, de nekemilyen lehetőség nincsen.

2018. ápr. 29. 00:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát akkor nem tudom sajnos én sem, hogy ebben az új rendszerben hogyan kell megadnod az adataid.

A helyedben felkeresném az illetékeseket ezügyben, mert az is lehet, hogy a honlapon valamilyen átalakítást végeztek, és most még nem teljes módban üzemel az.

2018. ápr. 29. 01:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
"Közhiteles nyilvántartásból származó adatok" :)
2018. ápr. 29. 21:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Hogy nem tűnt fel ez eddig nekem? :'D Köszi a választ, ment a zöld kéz
2018. ápr. 29. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!