Miből fogsz idén megbukni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
A te hibád vagy a tanáré?
Pikkel rád?
Érdekel egyáltalàn?
És a szüleidet?
Nemet és kort is kérek.
Esetleg osztàlyt.
2018. ápr. 27. 16:18
1/7 anonim válasza:
Semmiből, soha a közelében se álltam. Ok nélkül nem szoktak pikkelni a tanárok, de ha mégis akkor se tud megbuktatni ha normálisan tanul egy diák.
20N Elsőéves egyetemista
2/7 anonim válasza:
Matekból
Beszóltam neki és nagyon pikkel rám
Eléggé érdekel, mert ha megbukok, akkor nem iratkozhatok be a gimibe
Szüleim mérgesek rám
13/L 8.o
3/7 anonim válasza:
Én sosem buktam semmiből. Komoly erőfeszítés lett volna, mert eddig minden évben kitűnő tanuló voltam. Most 10.-es vagyok és idén is megtartom az 5,00-s átlagot. Az már régen rossz ha valaki csak közel áll a bukáshoz.
4/7 anonim válasza:
Digit 2
Szabályozástechnika
Enyém.
Nem.
Igen.
Nem.
23/f
5/7 anonim válasza:
Semmiből, a bukás a bénák ópiuma
6/7 anonim válasza:
Idén semmiből, de UV-ztam filozófia szigorlaton mert új csajom volt és tanulás helyett csak egymással voltunk elfoglalva. :)
7/7 anonim válasza:
Holnap vállalni gazdaságbanblol.
Az én hibám, volt rá egy hetem felkészülni de most foglalkozni kellett a magánéletemmel is, ez van. Amúgy érdekel a tárgy, szüleim pedig rám bízzák.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!