Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire alkalmazható az iPad...

Mennyire alkalmazható az iPad tanuláshoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Érdeklődni szeretnék,hogy egy iPad +ceruza kombó, ki tud váltani egy füzetet/könyvet?

Lényegesen egyszerűbb,hogy mindíg minden ott van az embernél.

Főként az a része érdekelne,hogy a ceruzával mennyire lehet rá jegyzetelni?Szóval láttam az Apple reklámokat ahol tényleg gyerekjátéknak tűnik, de nem tudom,hogy a való életben is ki tud-e váltani egy füzetet például,hogy csak abba írok.Technikailag tudom,hogy ki váltja az érdekel,hogy mennyire természetes rá írni esetleg van-e itt olyan egyetemista aki csak arra jegyzetel/rajzol.

2018. ápr. 22. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy szaktársam, aki egy 10" körüli tableten jegyzetelt és viszonylag gördülékenyen ment neki. De nem iPad volt, csak azért mondom, hogy szerintem ezt olcsóbban is meg lehet oldani.

Ha erre a célra veszed kimondottan, mindenféleképpen próbáld ki előtte egy üzletben (iPad és nem iPad esetén is). Ezt interneten senki se fogja tudni átadni.

2018. ápr. 22. 15:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Rendben,köszi.

Azért kérdeztem,mert már elég régóta reklámozza az Apple,hogy mennyire alkalmas a jegyzetelésre stb-re.

Szóval ebből kifolyólag már biztos el adtak néhány millió darabot,és gondolom azoknak az embereknek van véleményük,hogy most ez megérte-e nekik vagy nem :D

Természetesen megnézem mielőtt meg venném.

2018. ápr. 22. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt monodom, hogy lehetetlen használni rá, de nem nevezném természetesnek az ilyen írást, én bármikor próbáltam, nem igazán jött be. Ha egyetemre kell, jobban javaslom a klasszikus spirálfüzetet, kevesebb szarakodás van vele, csak előcsapom, és írhatok is. Próbáltam laptopot is, de nem éri meg cipelni iskolába, hacsak nem játszani akarok az előadáson, de akkor meg inkább nem megyek be.
2018. ápr. 22. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben használható. Ugyan nem tanuláshoz használom, de azon jegyzetelek tárgyalásokon, bemutatókat ipadrol játszok le stb.

Nem bankd meg ha befektetsz egybe.

2018. ápr. 22. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!