Ti, hogyan tudtok tanulni, ebben a melegben?
A nyakamon van vagy 80 tétel [ szóbeli érettségi maradt bő egy hetem ] és még semmit sem tudtam megtanulni, mert nagyon melegem van.
Tippek,Ötletek !?:P
Nekem is még van 60tételem amikből semmit nem tudok. A szüleim a család usziba mászkálnak én meg döglök a meleg szobába és próbálok tanulni...(nem nagyon megy) 23a körül megyek szóbelizni :-S
Én beszoktam feküdni a kádba egy kis langyos vízbe és ott átolvasgatom az eddig megtanultakat.
A tanulási szünetekbe (1órát tanulok, 1órát pihenek) sétálok egy kicsit, és lezuhanyzok, aztán folytatom a tanulást
Nekem lassan vége a vizsgaidőszaknak, már a vizsgáimat szerencsére letudtam még a nagy meleg előtt, de még vissza van két szigorlat (pedagógia, pszichológia).
Igazából az én tanulási stratégiám: Úgy olvasom át, hogy elképzelem, hogy ülök a tanár előtt, és mondom.
Nem tudok nagy csöndben tanulni, úgyhogy vagy zene vagy meccs mellett, és amikor már nagyon oda vagyok a melegtől, akkor langyos zuhany. Ja, és sok folyadék! :)
Sok szerencsét!
21/L
V
Köszönöm a válaszokat: ) látom nem csak nekem van problémám ilyen téren...:D
Hát én nem tudom, hogy mit kellene csinálni, mert próbáltam már, hogy jó oké akkor este ülök neki tanulni, de akkor sem hűl le a levegő annyira... én is 23-24 körül megyek szóbelizni, de áhhh ez kész...:D
Nem is érdekel annyira már egy tétel sem, de gondolom ezzel sem én vagyok csak egyedül így.:D
Van klímánk is, + ventilátor is 3 db.:D
De nem szeretem, mert fejfájást okoz egy idő után mindkettő:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!