Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ebben a melegben hogy lehet...

Ebben a melegben hogy lehet tanulni?

Figyelt kérdés
Mit csináljak, hogy jobban tudjak összpontosítani? Nagyon szenvedek a melegtől, ilyen típus vagyok. A fejem is fáj egész nap. Naponta többször zuhanyzok. Éjszaka tanuljak? És még?? (Lehet nem a legjobb kategória!) Köszi!!
2011. jún. 22. 22:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Sehogy. :D

De nyugi, holnap jön a hűvös idő! :)

2011. jún. 22. 22:40
 2/10 anonim válasza:
milyen vizsgára készülsz?
2011. jún. 22. 22:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Én holnapra meleget láttam! Sajnos ettől függ a diplomám... :S
2011. jún. 22. 22:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Rendszertan 2... :S
2011. jún. 22. 22:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Ú, basszus, tényleg csak pénteken lesz lehűlés.

Akkor a tuti a mentás jeges limonádé. :)

Persze ha nincs mentád, akkor jó a jeges víz is. Én így szoktam átvészelni.

2011. jún. 22. 22:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én majd hajnalban folytatom a tanulást, utolsó vizsgám... csak egy kettest, csak egy kettest... Nem kérek többet :D
2011. jún. 22. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Éjszaka tanulj meg hajnalban, délután meg aludj. Most én is ezt fogom, ma egész nap csak ténferegtem, semmi értelme nem volt az egésznek. És még négy vizsga előttem van :( Örülök ha kettő meglesz :(
2011. jún. 22. 23:28
 8/10 anonim ***** válasza:
hideg víz/pia, jeges borogatás, ventilátor/légkondi... esetleg vmi hideg arcspré... és kitartás :S!
2011. jún. 22. 23:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Éjjel amúgy csináljatok otthon egy kis huzatos és szellőztess mint az őrült, reggel 7 felé csukd be az ablakot, redőny le, így kibírható napközben (éjjel én még fáztam is takaró nélkül, olyan jó hüsi volt)
2011. jún. 23. 10:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha a kádba engednél kellemes hőmérsékletű vizet, és abban ülnél tanulás közben?
2011. jún. 23. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!